St. Pauli har gått riktigt bra på bortaplan denna säsong och är fortsatt med i jakten på uppflyttning, men för att kunna avancera ytterligare får man inte tappa poäng mot lag som Frankfurt. Hemmalaget har haft det tufft senaste tiden och det är inte mycket som stämmer i försvaret för laget då man läcker alldeles för mycket i sina matcher. Oddset är högt och måste testas. Tidigt spelstopp.

Match: FSV Frankfurt – St. Pauli
Spel: St. Pauli
Odds: 2.85 @ Nordicbet
Insats: 3/10 units
Spelstopp: 9/3 13:30

Frankfurt ser ut att ha tappat ordentligt i form dom senaste veckorna, man startade det nya året med ett par bra insatser men har allt sedan dess tappat i stort sett allt och det är framför allt i försvaret man har stora problem. Man saknar ett par tongivande spelare i försvaret men försvarsproblemen är nog större än så. Trots att man gör en hel del mål i sina matcher så släpper man in alldeles för många. 2-1-2 på dom fem senaste och i tabellen ligger man strax ovanför strecket med 27 poäng, lika många poäng som första lag under strecket men med bättre målskillnad, man har inte direkt något drömläge. Hemma denna säsong har man 4-4-3 med 16/15 i mål. Bjorn Schlicke saknas på grund av hjärnskakning och kommer inte att vara med i denna match, Dennis Epstein kommer också av allt att döma att saknas.

Soren Gonther är tillbaka i St. Pauli

Soren Gonther är tillbaka i St. Pauli

St. Pauli som jagar uppflyttning ligger på en 4:e plats inför denna match, 1 poäng upp till Paderborn som ligger på 3:e platsen. St. Pauli har spelat bra i dom två senaste matcherna och inkasserat fullt pott i båda matcherna. 2-1-2 på dom fem senaste och laget verkar vara på gång efter ett par trevande insatser där boosten i laget verkligen kan behövas i den fortsatta jakten på uppflyttning. Borta denna säsong har man spelat riktigt bra med 6-3-2 och 20/15 i mål och bortaformen ser ut att hålla i sig då man vann med 2-1 borta mot Dresden nyligen. Soren Gonther är tillbaka efter avstängning, enda skadade spelaren just nu är Fabian Boll i övrigt kan man välja och vraka och mönstra ett riktigt bra lag till denna match.

St. Pauli har vunnit dom två senaste mötena mot Frankfurt och med tanke på St. Pauli bortaform tillsammans med att man är riktigt effektiva framåt på resande fot lär nog Frankfurt få en svettig eftermiddag mot St. Pauli. Frankfurt som läcker alldeles för mycket i försvaret har heller inte imponerat i dom senaste insatserna på plan. St. Pauli som vet att man fortfarande har chans på uppflyttning lär inte ge bort något gratis i denna match, alla matcher ska ses som svåra på förhand och inget ska tas ut i förskott, men här bör det bli tre poäng för St. Pauli och oddset är alldeles för högt för att låta bli och testas med en liten insats.