Två lag som kommer från liknande insatser, FSV Frankfurt är väl det lag som kanske behöver någon poäng till för att känna sig säkra på spel nästa säsong. Sandhausen är redan klara för spel nästa säsong och skulle om man ville kunna förlora dom matcher som återstår och ändå vara säkra. Mycket talar för delad pott och målsnålt i denna match och spelet känns givet.

Match: FSV Frankfurt – Sandhausen
Spel: Under 2.5
Odds: 1.83 @ Pinnacle
Insats: 3/10 units
Spelstopp: 13/4 13:30

Frankfurt förlorade senaste matchen borta mot Aalen med 2-1 och det var den tredje raka förlusten, 1-1-3 på dom 5 senaste. Frankfurt som ligger illa till i botten är verkligen i behov av poäng då det endast återstår en handfull matcher av denna säsong, 14:e platsen i tabellen på 34 poäng 6 poäng tillgodo ner till Dresden som ligger på 16:e platsen under strecket. Hemma denna säsong har Frankfurt spelat 5-5-4 med 18/18 i mål vilket inte säger så mycket. Kandziora är avstängd, osäkra kort är Kapllani, Djengoue och Yelen, borta är Pagenburg.

SV Sandhausen - FSV Frankfurt-2013

Sandhausen som återfinns på en 8:e plats i tabellen på 41 poäng har inte så mycket mer att spela för denna säsong, det är inte troligt att man tar sig uppåt på dom 5 matcher som återstår och neråt är man säker då man inte är hotad på något sätt även om man skulle förlora alla matcher som återstår. 3-1-1 på dom 5 senaste och borta denna säsong har man spelat 4-3-7 med 9/13 i mål. Saknas gör Mendler, Zabavnik och Blum och vi kan förvänta oss en liknande elva som i senaste förlusten mot St. Pauli.

Frankfurt har 6 poäng tillgodo och nu gäller det att hålla undan på dom få matcher som är kvar så man inte lyckas halka ner till dom tråkiga placeringarna, vilket man bör kunna klara av. Sandhausen lär nog redan ha tankarna på nästa säsong då man inte har så mycket mer att spela för. Sett till tidigare möten brukar det vara jämt mellan dessa lag och inte särskilt mycket mål heller, inget av lagen har direkt producerat några större målskördar senaste tiden heller så. Under 2.5 känns som ett givet spel i denna match och det finns inte mycket som talar för att något av lagen skulle ösa in mål i denna match, en jämn och målsnål på gränsen till tråkig match är att vänta.