Lagen har ingen historik mellan varann och kommer från helt skilda insatser så här i början av säsongen. RB Leipzig som är nya i Bundesliga 2 denna säsong har imponerat på många så här långt och det har sett riktigt lovande ut. Frankfurt som har klarar problem bakåt får passa sig i denna match.

Match: FSV Frankfurt – RB Leipzig
Spel: RB Leipzig
Odds: 2.29 @ Pinnacle
Insats: 2/10 units
Spelstopp: 29/8 18:30

frankfurt_200x200leipzig_200x200

FSV Frankfurt har inte haft en lätt start på säsongen och trots en seger i senaste matchen borta mot Nürnberg med 1-0 så ser det fortsatt jobbigt ut i försvaret då man släpper igenom allt för mycket. Fem mål i baken på dom tre matcher man spelat och man tillåter motståndarna att skjuta allt för mycket på mål, detta är absolut något laget måste jobba på. Som sagt 1-0-2 på dom tre första matcherna och i tabellen ligger FSV Frankfurt på en 13:e plats. Nyförvärvet Hanno Balitsch stod för det vinnande målet i senaste matchen och förväntas spela igen i denna, Oumari och Pagenburg saknas.

RB Leipzig som kom upp från Bundesliga 3 till denna säsong kommer med självförtroendet på topp efter ytterligare en seger i senaste matchen hemma mot Aue som man vann med 1-0. Det var den andra raka segern efter att ha inlett säsongen med att spela 0-0 hemma mot Aalen. Utan förlust ska man nu ska ta an Frankfurt med klara problem i försvaret vilket helt klart passar RB Leipzig. Ligatabellen leder man på bättre målskillnad, dock finns det tre hungriga lag på lika många poäng bakom som bara väntar på att få ta över förstaplatsen. Man dras med en del skador i laget, Coltorti, Boyd, Hoheneder, Franke, Ernst och Kaiser saknas.

Lagen har inte tidigare möts så någon historik kan vi inte titta på, sett till lagens insatser så här långt så är det ett klart övertag för RB Leipzig i denna match som helt klart har imponerat så här långt. Frankfurt har inte visat upp allt för mycket och som sagt man har stora problem försvaret vilket kan helt klart straffa sig i denna match då RB Leipzig är rappa framåt. Trots att man dras med en del skador tror jag inte att RB Leipzig ska ha några större problem med att plocka med sig en ny vinst från detta möte då Frankfurts problem i försvaret passar RB Leipzig alldeles utmärkt. Bortavinst spelas i detta möte med liten insats.