Paderborn har inte råd med att ligga på latsidan utan måste framåt i denna match för att förhoppningsvis plocka med sig alla poängen hem. Man ligger på 3:e plats i tabellen och har flera lag bakom som inte vill något annat än att kliva upp på topp 3. Frankfurt har inte imponerat i dom senaste matcherna och sett till senaste prestationen bör Paderborn ha toppchans här.

Match: FSV Frankfurt – Paderborn
Spel: Paderborn
Odds: 2.70 @ Bet365
Insats: 3/10 units
Spelstopp: 30/3 13:30

FSV Frankfurt var förvånansvärt bleka i sin senaste insats både i anfallet och försvaret och man förlorade också matchen borta mot Aue med 2-1. Man har varit betydligt stabilare i sitt försvar i dom senaste omgångarna än i matchen mot Aue så förhoppningsvis var det bara något temporärt. I tabellen ligger man på en 11:e plats en poäng tillgodo ner till strecket. Hemma denna säsong har man inte direkt glänst, man har lika många oavgjorda matcher som vinster och man kan tycka att antalet vinster borde varit större. 5-5-3 totalt hemma med 17/15 i mål. 2-1-2 på dom fem senaste och man är obesegrade på dom fyra senaste hemmamatcherna. Frågetecken finns på Djengoue, Yelen och Leckie, Leckie saknades i senaste matchen också vilket helt klart märktes framåt. Pagenburg är borta i denna match.

SC Paderborn 07 - FSV Frankfurt-2013
Paderborn stod för en riktig bra instats där man tog tillvara på allting i matchen mot rivalerna St. Pauli hemma, Paderborn som till slut vann med 3-0 visade än en gång varför man ligger där man ligger i tabellen, på 3:e plats och ute efter mer. Vinsten var aldrig hotad och St. Pauli hade inte mycket att sätta emot helt enkelt. 3-1-1 på dom fem senaste och borta denna säsong har man spelat 5-4-5 med 26/30 i mål. Paderborn som ligger 3 i tabellen har Kaiserslautern närmast bakom sig på 4:e plats och tre poäng tillgodo, detta gör att man inte på något sätt har råd att slappa i kommande matcher utan måste ånga på. Wemmer och Hartherz saknas i denna match.

Paderborn har inte direkt haft det svårt mot Frankfurt i dom senaste mötena och sett till dagsform och senaste prestationer skiljer det också en hel del mellan lagen inför denna match. Att Frankfurt blivit favoriter är enbart i kraft av hemmaplan, Paderborn har varit betydligt mer effektiva och jag har svårt att se något annat än att Paderborn tar med sig alla poängen i denna match. Bundesliga 2 är trots allt Bundesliga 2 och det oavgjorda resultatet är aldrig långt borta, som alla vet bollen är rund därför håller jag ner insatsen i denna match men spelar den raka tvåan.