En riktigt rolig match väntar oss där jag hoppas vi kommer att få se förstklassig hockey. Häng med.

Frölunda Indians – HV71
Mitt tips: HV71 0.5
Insats: 5/10
Odds: 1.67 William Hill
Spelstopp: 2011-10-13 19:00

Frölunda toppar tabellen men kanske inte så länge till då det faktiskt sett lite ostabilt ut en tid, man blandar alldeles för mycket och i toppen ligger man nog inte länge till om man fortsätter så här. 2-0-3 på dom fem senaste och i senaste matchen tappade man 2-0 mot AIK till 2-2, dock vann man efter sudden men man skulle aldrig ha tappat 2-0 från början.

Hv71 ångar på och det har sett riktigt stabilt ut senaste tiden, i senaste matchen vinglade man till något och förlorade efter straffar mot Växsjö vilket inte riktigt fanns med i planerna. Underskattning är troligt och det är nog inget man kommer att göra om. Fina 4-0-1 på dom fem senaste och i tabellen ligger man fyra. Försvarsspelet fortsätter att se bra ut.

Trots att Frölunda spelar hemma ger jag ett litet övertag för HV71 i denna match, man har vunnit dom två senaste mötena mot Frölunda och man uppträder också något piggare för dagen. Raka tvåan lockar men nöjer mig med HV71 0.5 då detta kan bli en riktigt tight historia där ett oavgjort resultat inte ligger långt borta även om chansen finns att HV71 tar detta med uddamålet.

Lycka till.