En kortare rek detta då det är dryga timmen kvar tills Freiburg och Sevilla kickar igång. Gästerna ställer upp en giftig offensiv i den här matchen men vilar en del nyckelspelare i backlinjen. Häng på!

  • Match: Freiburg – Sevilla
  • Spel: båda lagen gör mål
  • Odds: 1,68 @ unibet
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 21:05

Freiburg går inte särskilt bra i bundesliga och ligger på en nedflyttningsplats i nuläget. Men i Europa League har man fortfarande chansen att gå vidare, men då kommer det förmodligen krävas en vinst mot Sevilla ikväll, då man ligger på samma poäng som Liberec. Det öppnar upp för ett offensivt spelande hemmalag i afton och med tanke på att spanjorerna ställer en relativt bräcklig backlinje på planen så tror jag definitivt på hemmamål. Sevilla väljer att vila både Fazio och den duktiga ytterbacken Alberto Moreno, dessutom så vilas förstakeepern Beto till förmån för Varas.

Hos hemmalaget stryker vi idag Schuster, Schmid och Coquelin.

sevillaestoril

Sevilla är redan klara för vidare spel i Europa League och det syns på den elvan man väljer att starta med, som ser ut på detta vis: Varas, Coke, Cala, Carriço, Navarro, Cristoforo, Iborra, Jairo, Rakitic, Perotti och Bacca. Väldigt bra offensiv där Rakitic och Bacca förmodligen varit de hetaste spelarna i Sevilla den här säsongen. Men den där backlinjen är inte bra och när man dessutom väljer att vila Mbia på det defensiva mittfältet så tror jag det kommer ges ytor åt tyskarna idag. Nu har inte Sevilla släppt in särskilt många mål i Europa League, men det ser jag mer som tillfälligheter. Senaste ligamatchen mot Granada släppte man till otroligt många lägen och det var mer Granadas oskärpa framför mål som gjorde att man endast släppte in ett mål.

Hos bortalaget stryker vi idag Vitolo, Marin, Cheryshev och Pareja.


Med den elva som Sevilla väljer att spela så tror jag att det kommer svänga friskt i den här matchen. Freiburg måste gå framåt samtidigt som spanjorerna har ett par riktigt kontringsskickliga spelare på planen. Båda lagen gör mål känns därför som ett bra spel som får sig en insats strax över medel.

/e@sy