Läget i lagen inför denna match avgör tillsammans med formkurvan, det mesta talar för mitt drag. Häng med.

Fredrikstad – Tromsø
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 2.25 Ladbrokes
Spelstopp: 2011-07-04 19:00

Fredrikstad kan ha hittat formen och det var något laget behövde. Man är nu uppe i två raka segrar och man vill så klart ta den tredje idag. 2-1-2 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på en sjunde plats. Man saknar förmodligen en nyckelspelare i försvaret i denna match men ersättare finns och det ska nog gå vägen.

Tromsø har lyckats att endast dra på sig en förlust denna säsong, det var dock nära att det kom en till i senaste matchen när man låg under med 1-3 i halvtid men lyckades komma igen i andra och få 3-3 hemma mot Stabaek. Man har inte riktigt varit sig själva i dom två senaste matcherna och formsvackan kan vara ett faktum. Till denna match saknar man flertalet nyckelspelare vilket kommer att kännas speciellt på bortaplan. På resande fot denna säsong har man inte varit bra och heller inte lyckats få med sig en enda seger på fyra försök. 3-1-1 på dom fem senaste och man ligger trea i tabellen.

Fredrikstad kan vara på gång och hemma är man inte dåliga, läget i laget ser dessutom betydligt ljusare ut än för Tromsø som dessutom dragit på sig en liten formsvacka. Man är darriga på bortaplan och jag tycker detta luktar hemmaseger. Ettan är spelbar och testas.

Lycka till.