Båda lagen visar på form och spelet är givet på kupongen idag. Häng med.

Fredrikstad – Brann
Mitt tips: 2
Insats: 5/10
Odds: 3.89 Pinnacle
Spelstopp: 2011-07-18 19:00

Fredrikstad har spelat okej senaste tiden även om man åkte på en förlust hemma mot Tromsø med 0-2. Laget har sett ut att vara på väg tillbaka till formen efter en något sämre period. I senaste matchen mot Tromsø skulle man gjort bättre ifrån sig än vad man gjorde. 2-0-3 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på en tionde plats.

Brann har spelat riktigt bra senaste tiden och man har sett stabila ut i dom flesta insatser, speciellt giftiga är man i anfallet vilket också syns på målskörden i dom senaste matcherna, tio gjorda mål på dom fem senaste matcherna som slutat med 3-1-1. I tabellen ligger man fyra och kan avancera ytterligare.

Brann har sett giftigare ut senaste tiden och man känns också något hetare för dagen, Fredrikstad blandar och ger och man är svårbedömda. I senaste mötet mellan lagen vann Fredrikstad borta och det kan vara dags för revansch för Brann idag. Oddset är inte rättvisa och ett så högt odds på tvåan måste testas, dom skulle varit betydligt mer jämna än dom är och spelet är givet.

Lycka till.