EM 2016 drar äntligen igång och det är en riktig fotbollsfest som väntar. Hemma nation är Frankrike och självklart inleder med att spela premiären. Grupp A består av Frankrike, Rumänien, Schweiz och Albanien och i det första mötet ställs man mot Rumänien i en match alla förväntar sig att man ska vinna. Enligt mig ska det inte vara något snack och Frankrike har en av de bästa trupperna i hela mästerskapet. Jag tror man löser denna uppgift utan problem och hittar ett fint tips till en max insats. Häng med!

  • Match: Frankrike – Rumänien
  • Spel: Frankrike -1,5
  • Odds: 2,00 @ bet365
  • Insats: 10/10 Units
  • Spelstopp: 21.00

France

Börjar vi med Frankrike som håller i detta evenemang/mästerskap så kommer man till detta EM med fullt självförtroende efter att ha varit lysande bra i träningsmatcherna. Man erhåller spelare som varit oerhört framgångsrika i sina klubblag och inte nog att det går bra för hela landslaget i sig, utan varje individ är på topp. Kanté, Pogba och Matuidi mönstrar mittfältet och där är man överlägsna. Offensiven är det inge fel då man har ett brett urval och det är bara att välja stjärna efter stjärna. Enligt mig är man favoriter till att vinna hela mästerskapet och att man ska slå Rumänien är det inget snack om. Man vill visa upp sig för sin publik och inleda detta mästerskap starkt, och med tanke på uppgiften står det nästan redan skrivet. Jag lirar en handikappslina!

Rumänien ska inte underskattas och varenda motstånd ska tas på allvar då det inte behövs mycket för att man ska krångla till det för sig. Jämfört med Frankrike så jobbar man istället mer som ett kollektiv och det är inga direkta stor stjärnor som ska avgöra matchen, utan tvärtemot, laget. Man kommer säkerligen att backa hem och försöka gå på omställningar men då man trots allt är betydligt mycket sämre skicklighets mässigt så kan jag inget annat än att tro att man får storstryk. Premiär mot hemma nation är inte någon dröm och jag går emot!

Så vad blir mitt lir? Jag öppnar detta EM med att tro på att Frankrike är överlägsna. Premiär och man ställs mot ett Rumänien som inte är något jätte-motstånd. Man är det bättre laget och trycket på läktarna kommer även det hjälpa till. Jag lirar Frankrike -1,5 till en insats på max!