Idag får vi se en riktig topp match mellan två lag som tagit fullpott i form av Frankrike och Polen. Frankrike har visat upp riktigt bra farter direkt i inledningen och jag ångrar inte något av långtidsspelen medan Polen tagit två av två segrar, dock turligt med uddamålet bägge matcherna. Frankrike tar hem detta och frågan är bara med hur mycket. Man slår Polen med fem, sex, sju bollar om man bara vill eller så sparar man sig och vinner med en, två bollar. Jag försöker hitta en balans och lirar en lina som ser rimlig ut. Häng med!

  • Match: Frankrike – Polen
  • Spel: Frankrike -3
  • Odds: 1.76 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 20.30

Polen eller ska vi säga Jureckis gäng? Som den spelaren har lett detta laget till framgångar detta EM. Två av två segrar, bägge med uddamålet, och i bägge matcherna har Jurecki briljerat. Även Syprzak visar upp sina god kvalitéer på sexmetaren och det finns klart mer att hämta i de övriga spelarna än att man ska förlita sig på två tre stycken. Idag ställs man dock mot övermakten i form av Frankrike och här har man ingen chans om motståndet bara kommer upp i nivå. Hemma nation eller inte sånt faller in Frankrike på. Det man visat upp hittills räcker inte till och att endast förlita sig på några spelare funkar inte.

Medan Polen vunnit med uddamålet har Frankrike slaktat sitt motstånd. Igår söndag slog man Serbien med hela tio bollar och man visade upp att det inte bara finns spetskompetenser utan även bredd. Karabatic och Narcisse  på niometer medan försvaret stänger till bakåt med Omeyer i mål, är något som inget lag erhåller. Jag är endast rädd för att man ska spela på så mycket som det behövs, med andra ord att man ska vinna med två tre bollar och inte behöva vinna med sju åtta och i stället spara krafterna. Där av lirar jag en lina som det råder balans kring!

Så vad blir mitt lir? Frankrike -3 där pengarna åker tillbaks på en tremålsseger, allt ovan det är vinst. Man kommer vinna detta mötet för att föra med sig fyra poäng in i mellanrundan och vill man så kan man göra det med god marginal. -3 är en perfekt lina och jag sätter insatsen på medel!