En avgörande match för både Frankrike och Norge idag och vi lär få se en riktigt go match. Ska man uttrycka sig giganterna och mästarna mot underdogs och skrällarna? Så skulle jag verkligen säga då Norge gjort de ingen trott medan Frankrike gradvis stegrar upp sin form. Det ska egentligen inte vara något snack om vilka som ska sopa hem detta, och jag tittar inte åt det hållet. Jag kikar istället på över och under -spels linorna som ser riktigt fina ut och hittar ett tips. Häng med!

  • Match: Frankrike – Norge
  • Spel: Under 56,5 mål
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 18.15

Frankrike hade lekstuga mot Kroatien senast när man vann med hela åtta bollar! Som jag tidigare sagt så brukar man stegra sina prestationer i mästerskap och förlusten mot Polen ska man inte ens tänka på. Man är världens bästa landslag och det står jag fast i, och kan redan nu säga att jag ångrar att jag inte la på mer på Frankrike att vinna mästerskapet. Man har alla ingredienser i form av Omeyer  i mål, Karabatic bröderna, NarcisseSorhiando och en vinnarmentalitet av rang. Det finns ännu mer att säga men jag skippar det snacket och hoppar över på mötet mot Norge. Det är inget snack om att man kommer vinna och jag tror man kommer vila och rotera en hel del efter att man tagit ledningen, vilket kommer resultera i sämre tempo och mindre mål. Omeyer i mål har spikat igen och är i form vilket är ännu ett plustecken för ett underspel. Norge är inget jätte motstånd och min feeling är att man kommer stänga igen bakåt. Underspelslinorna ligger högt och jag väljer att plocka direkt. Spikat!

Norge behövde endast en seger mot Makedonien och semifinalsplatsen var säkrad. Man visade dock upp varför man inte tillhör i en semifinal och ett oavgjort resultat där förstörde allt. Nu måste man plocka poäng mot Frankrike, vilket inte kommer hända, förutsatt att Polen vinner mot Kroatien då vilket det finns en stor möjlighet till. Frankrikes försvar är av absoluta världsklass och målvaktsspelet har fungerat galant. Man kommer få det svårt att trä sig igenom och skyttet på niometer kommer ha det tufft.

Analysen är klar och jag väljer en underspelslina. Under 56,5 mål erbjuder ett odds på hela 1,80, riktigt bra! Den linan liras till en insats på medel och jag känner mig säker.