Andra matchen i detta EM står mellan de regerande mästarna Frankrike och ett förnyat MakedonienFrankrike imponerar gång på gång och i träningsmatcherna fick vi se en enkelt vinst mot ingen annan än Danmark medan Makedonien har ett par nya spelare med till detta mästerskap och direkt ställs mot övermakten. Jag står fast vid mina åsikter angående Frankrike och med de spelare och den kapaciteten så ska man direkt sätta ett gott intryck. Man vinner mot Makedonien stort och jag lirar en handikappslina, häng med!

  • Match: Frankrike – Makedonien
  • Spel: Frankrike -6,5
  • Odds: 1,95 @ bet365
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 18.00

Börjar vi med Makedonien så kan man konstatera att ens storstjärna fortfarande är Lazarov och utan honom är det inte mycket till lag. Man lever oerhört mycket på hans skytte och får hoppas på att målvakterna samt försvarsspelarna stänger till lite bakåt. Problemet är dock att man har ett par nya spelare och rutinen finns inte där, jag tror dock att man ändå gör ett helt okej mästerskap men att man ska ro på de regerande mästarna finns ingen chans. Frankrike som är dagens motståndare är för tuffa och jag tror på storstryk.

Över till Frankrike där det finns en hel del att snacka om, som jag bland annat redan har pratat om också. Träningsmatcherna genomfördes på ett godkänt sätt och man utklassade Danmark i den senaste efter att Narcisse samt Karabatic haft show. Tar man i lite så vinner man med flertalet bollar mot Makedonien och då det är den första matchen så tror jag man vill gå in med en inställning för att krossa och sätta ett gott intryck. Makedonien är ett överkomligt motstånd och kapaciteten finns där för handikappslinor. Jag väljer att tro på det och lirar!

Så vad blir mitt lir? Frankrike kommer vinna EM och man börjar med en vinst mot Makedonien. Jag är övertygad om att man gör det och lirar -6,5 med en insats på strax över medel!