Just nu 3355 medlemmar (Bli medlem här)

Speltips Fotbolls-VM 2014

Alla speltips och rekar för VM i Fotboll 2014.

Speltips Tyskland – Argentina 13/7

Världsmästerskapet avslutas givetvis med matchernas match, dvs den stora finalen på Maracana i Rio som kommer vara ett slag mellan Sydamerika och Europa. Även om värdnationen uteblev så är det två storspelare med totalt 5 VM-guld tillsammans där en av nationerna kommer plocka hem sitt första världsmästerskap sedan 1990 (Tyskland) respektive 1986 (Argentina).

Speltips Brasilien – Holland 12/7

Bronsmatch i fotbolls-VM idag där Brasilien söker upprättelse från den stora förlusten mot Tyskland i semifinalen. För motståndet står ett Holland som fick se sig besegrade mot Argentina efter straffar. Tror inte på något större målkalas och testar därför ännu ett underspel.

Speltips Holland – Argentina 9/7

Vi har knappt hämtat oss från gårdagens udda siffror mellan Brasilien – Tyskland, innan det är dags för nästa semifinal att kicka igång. Det är Holland som möter Argentina och till skillnad från gårdagens match så tror jag det blir en tät drabbning med fåtal mål.

Speltips Argentina – Holland 9/7

Efter brassarnas smärtsamma uttåg återstår nu endast den andra semifinalen samt två medaljmatcher innan vi har ett definitivt avgörande till sommarens stora fotbollsfest.

Speltips Brasilien – Tyskland 8/7

Endast 4 matcher kvar att spela av detta världsmästerskap som börjar lida mot sitt slut där vi nu ska hitta finalparet, med start här i Belo Horizonte och en sammandrabbning mellan två storspelare och giganter på den här scenen med 5 respektive 3 VM-guld på meritlistan.

Speltips Argentina – Belgien 5/7

Två kvartsfinaler avklarade med bland annat värdnationen vidare och två kvartsfinaler kvar att spela. Fotbollsfesten glider vidare där vi nu börjar närma oss ett avgörande och den andra semifinalen ska spikas. På nationalarenan i huvudstaden Brasilia ska Argentina och Belgien göra upp om den ena platsen i något som kan bli en väldigt trevlig tillställning.

Speltips Brasilien – Colombia 4/7

Vi har nu kommit en bra bit på vägen i detta världsmästerskap som nu inte är alltför långt borta från den stora finalen, en stor final som miljontals supportrar hemma i värdnationen vill att de femfaldiga världsmästarna ska ta sig till.

Speltips Argentina – Schweiz 1/7

VM-fotbollen rullar vidare med åttondelsfinaler idag då vi har en riktigt spännande match framför oss i Argentina – Schweiz. Visst ska Argentina vara favoriter här, men oddset på den raka ettan lockar inte alls. Vi testar istället ett överspel i matchen då jag inte tycker att lagen imponerat defensivt under turneringen.

Speltips Belgien – USA 1/7

Världsmästerskapet och fotbollsfesten har snart avverkat samtliga åttondelsfinaler där den sista biljetten till kvarten ska kvitteras ut här i Salvador. Ett snabbt stigande och högintressant Belgien ska drabba samman med ett charmigt USA som kan hungra efter mer med en stark inledning bakom sig även för deras del.

Speltips Tyskland – Algeriet 30/6

Hälften av åttondelsfinalerna avklarade i detta fantastiska VM-slutspel och nu väntar ytterligare två stycken denna måndagkväll där sommarens fotbollsfest nu inte är alltför långt borta från ett avgörande.