Brasilien – Kroatien öppnar VM på torsdag kväll klockan 22.00 och jag räknar med att alla fotbollsälskare här inne ser matchen. Det finns mängder av roliga och intressanta spel inför VM och jag fastnade för ett spel som känns ruskigt givet på förhand, häng på!

Fotbolls-VM 2014
Spel: Över 5.5 övertidsminuter i anda halvlek i någon av alla matcher i VM
Odds: 1.80 @ Nordicbet 
Insats: 6/10 
Spelstopp: 22.00 

Det är alltså totalt 64 matcher under hela VM och detta spelet gäller i samtliga matcher under mästerskapet. I mina ögon känns det mycket, mycket sannolikt att det kommer uppstå någon form av skador, heta känslor som resulterar i längre spelavbrott samt att det kan vara folk som springer in på planen och dylikt. Det finns mängder av anledningar att lägga en peng på det här spelet då någon av dessa 64 matcher borde resultera i en förlängning på över 6 minuter!

Jag hittar tyvärr ingen statistik över hur det sett ut under föregående mästerskap men i mina ögon känns det här spelet mycket spelvärt! Anser ni att oddset är för lågt för singelspel så kan ni alltid använda det i en dubbel eller liknande. Någon av alla matcher borde sluta med över 6 övertidsminuter i andra halvlek!