Grym dubbel till 3,66 och jag kliver in hårt! Grupp B och D är två grupper som innehåller flera stora nationer som väntas gå långt i turneringen. Jag har hittat ett spel på de lagen som väntas åka ur med dunder och brak istället, häng på!

Över/Under antal lagmål i VM
Spel: Australien under 1.5 mål och Costa Rica under 1.5 mål
Odds: 3.66 @ Bet365
Insats: 8/10
Spelstopp: 18.00 den 13/6

Grupp B med Australien, Holland, Spanien och Chile känns på förhand mycket spännande, åtminstone för de tre sistnämnda lagen. Australien har givetvis ingen chans mot de lagen och frågan man bör ställa sig är om laget ens kommer göra mål på motståndarna? Det är inte mycket att snacka om här då Spaniens backlinje är välfylld av världsstjärnor och Hollands backlinje är stark och av ren tradition så släpper dessa lagen in få mål i sina respektive matcher. Australien lär knappast göra mål på dessa lagen utan det är mer eller mindre försvarsspel genom hela matcherna som gäller och med lite tur kan man göra 1 mål men det känns inte så troligt. Chile spelar lite mer vågad fotboll med en trebackslinje men det förvånar mig otroligt mycket om Australien lyckas göra 2 mål sammanlagt mot dessa tre lagen då man bara kommer få ägna sig åt försvarsspel genom matcherna. Offensivt har man gamle Tim Cahill som förmodligen gör sitt sista VM-slutspel här men utöver honom ser det knapert ut och på mitten ser det ännu värre ut så jag kan inte i mina vildaste fantasi tro att man göra mer än 2 mål i detta mästerskap! Man slutar sist, 0 poäng och förmodligen 0 eller max 1 gjort mål. 

Grupp D med Costa Rica, Italien, England och Uruguay har mer eller mindre samma förutsättningar som grupp B då Italien, England och Uruguay kommer göra upp om de två platserna till åttondelsfinalen medan Costa Rica som vanligt går ett tufft VM tillmötes. Italien är ett av världens bästa länder på att försvara sig när man verkligen behöver det så att Costa Rica skall göra mål på dem känns föga troligt! England har ett mycket spännande lag inför årets VM och defensivt känns man riktigt starka med Baines och Johnson som yttrar och Cahill tillsammans med Jagielka utgör mittförsvaret. I målet står fortsatt Joe Hart och att Costa Rica skall göra mål på England i sista matchen där England med största sannolikhet spelar för åttondelsfinal känns inte heller särskilt troligt. Uruguay ställs man mot i första matchen och då lär det finnas nervositet i laget och när man möter världsspelare som Suarez och Cavani så finns inte utrymme för offensiv fotboll utan man kommer försöka få 0-0 men det känns föga troligt. Jag kan inte i min vildaste fantasi tro att Costa Rica kommer gör 2 mål eller fler i årets VM-slutspel. Som jag skrev ovan om Australien så kan jag inte tro annat än att Costa Rica kammar 0 poäng och på sin höjd gör man max 1 mål i årets VM-slutspel!

Kort summering: 
Varken Australien eller Costa Rica har mycket till offensiver i sina matcher och här kommer man få inrikta sig på försvarsspel i samtliga matcher. Man möter tre lag som har ruskigt starka defensiver och det gör inte saken enklare för dem. Jag har mycket svårt att se hur Australien och Costa Rica skall mäkta med att göra 2 mål i sina respektive grupper mot lag som Holland, Spanien, Chile, Italien, England och Uruguay. Det här spelet känns riktigt bra till oddset 3,66 på förhand!!