Vi slänger upp ännu ett maxspel till ett lågt odds. Det här känns ännu bättre än det mellan Danmark och Sverige. Som sagt, detta kommer hänga på ett lag om det blir vinst eller pengar tillbaka. En oviss grupp utan ett riktigt storlag och då ska vi jobba fram Grekland till avancemang.

  • Match: Grekland – Irland (bästa placering EM 2012)
  • Spel: Grekland (void om lagen åker ut samma omgång)
  • Odds: 1.33 @ Expekt
  • Insats: 10/10 units
  • Spelstopp: 8/6, 17.59

Samma visa här, hög insats på ett lågt odds. Skulle lagen åka ut vid samma tidpunkt så får ni pengar tillbaka och det ska vara det värsta som kan hända.

Det här tipset baserar jag mest på Greklands motståndare Irland och deras chanser i EM-slutspelet. Grekland dock huserar i en oviss grupp där alla är potentiella kvartsfinallag. Polen och Ryssland känns väl som de största favoriterna, men Tjeckien och Grekland är inte ofarliga. Grekerna har ett rutinerat landslag och har flertalet spelare med i truppen som var med  och vann EM-guld 2004. Grekland har inga större stjärnor i sin trupp, men man är starka bakåt och kan säkert knäppa sina motståndare på näsan. Det visade man som sagt 2004.

Men spelet baserar såklart inte på att beskriva hur bra Grekland är, utan på hur dåliga Irland är. Eller Irländarna har inte ett dåligt landslag, men de har som Danmark ett på tok  för svårt motstånd för att ta sig  vidare. Kroatien är det sämsta laget efter Irland i gruppen och då är Kroatien inget dåligt lag. Sen måste man väl säga att Italien kommer och många snackar om att Italien är skakat efter senaste tidens påståenden angående spelskandaler och dylikt, men varför ska det påverka spelarna negativt? Italien är ett bra landslag och jag är övertygad om att de klarar det här galant. Iallafall bättre än vad Irland gör. Sedan väntar också Spanien i gruppen vilket inte heller kan vara positivt för Irland.

Irland får alltså möta Spanien, Italien och Kroatien. De tar sig inte vidare och vi får som sämst pengarna tillbaka. Bättre ränta än banken, eller vad säger man? 1.33 får ni hos Expekt och det här kallar jag maxspel.

Lycka till!

/Heden