Jag ser till trots det här låga oddset ett maxspel i det. Tyvärr går det inte att komba, men vill du satsa högt och som sämst gå plus/minus noll så är det här ett spel för dig. Det är en grannlands-kamp under sommarens stora höjdpunkt, fotbolls-EM.

  • Match: Danmark – Sverige (bästa placering EM 2012)
  • Spel: Sverige (void om lagen åker ut samma omgång)
  • Odds: 1.35 @Expekt
  • Insats: 10/10 units
  • Spelstopp: 8/6, 17.59

Det här spelet gillar jag hårt och måste få tipsa om det för er som vill ha lite gratispengar. Visst, allt kan hända i bettingens värld, men det här känns glasklart där du som sämst går plus/minus noll. Sverige ska gå längre än Danmark i EM och det gör dom. Gör dom inte det så åker båda ut i gruppspelet och det värsta som kan hända är att du får pengarna tillbaka.

Sverige har egentligen gått som tåget sen Hamrén tog över. De har bytt spelstil från ultradefensiv till det motsatta. I kvalet vann man 8 av 10 matcher och hade en målskillnad på 31-11. Nu ska sägas att lagen de mötte inte är några stornationer, men det känns som att spelbolagen underskattar Sverige lite. Jag menar Sverige vinst i premiären mot Ukraina står i hela 3.25 och det tycker jag är bra med tanke på att Sverige är ett bättre lag. Zlatan är  i storform och när han är det gör han mer eller mindre vad han vill. Sverige har i sin grupp hemmanationen Ukraina, som känns något överskattad. Men som sagt så har dom hemmaplan och kan lyfta sig pga det. England har fler skador än nånsin och Rooney är avstängd i första två matcherna. Frankrike är det laget som känns starkast för dagen och Sverige kan mycket väl ta den andra platsen till slutspelet.

Danmark däremot vann sin kvalgrupp före Portugal, men det tycker jag inte säger så mycket. För nu stöter man på Holland, Tyskland, och just Portugal. Här har vi två givna favoriter att gå vidare och det är ju Tyskland och Holland. Jag vet inte hur jag ska motivera att Danmark inte kommer gå vidare ur dödens grupp, tror faktiskt inte ens jag behöver motivera det.  Visst, jag tycker Portugal är överskattade, men fortfarande starkare än Danmark. Danmark går bara inte vidare helt enkelt.

Och då till spelet, Danmark går inte vidare vilket genererar minst i ett annullerat spel. Tar sig Sverige vidare så får vi en vinst. Jag ser att Sveriges möjligheter till att gå vidare är bra mycket större än vad Danmarks är. Därför tycker jag detta låga odds är riktigt högt.

Lycka till!

/Heden