Bundesliga 2 fortsätter den tredje omgången och här har det sett helt olika ut för lagen i inledningen av säsongen. Båda lagen har spelat Cup i veckan med blandade resultat. Ena laget har ett litet övertag i denna match och vi spelar.

Match: Fortuna Düsseldorf – Karlsruher
Spel: Karlsruher 0
Odds: 2.20 @ Bet365
Insats: 2/10 units
Spelstopp: 23/8 13:00

fortuna_200x200karlsruher_200x200

Düsseldorf har startat säsongen med två raka oavgjorda matcher i ligan, senast spelade man 1-1 borta mot Union Berlin. Som dom flesta lag i Bundesliga spelade även Düsseldorf Cup tidigare i veckan där man förlorade efter förlängning med 3-2. I tabellen ligger man inför denna match på en 13:e plats, förra säsongen slutade man på en 6:e plats. Hemma brukar man spela stabilt och det gjorde man även under förra säsongen då hemmaraden slutade med 8-4-5. Inga problem i laget och man kan mönstra fritt i denna match, dock har man problem med målskyttet och det återstår att se vilka anfallare som får chansen.

Karlsruher har startat säsongen något mer övertygande än dagens motståndaren och efter att ha börjat med en oavgjord match vann man den senaste med 3-2 borta mot Frankfurt. Karlsruher spelade också Cup tidigare i veckan och där vann man sin match. I tabellen ligger man inför denna omgång på en 7:e plats, förra säsongen slutade man på 5:e plats. Förra säsongen var man inte direkt bra på bortaplan och fick ihop 5-6-6. Den enda som saknas i laget är Hennings och har i övrigt inte större problem i laget.

Båda lagen har en del att jobba med när det kommer till defensiven vilket dom säkerligen är medvetna om. Framåt har det sett betydligt bättre ut för Karlsruher så här långt och det tror jag också att vi kommer att se i denna match. Düsseldorf har inte riktigt fått igång sitt anfall och man lär nog behöva ett par matcher till att få igång alla maskindelar. En jämn match att vänta och Düsseldorf är favoriter i kraft av hemmaplan, dock borde enligt mig Karlsruher vara favoriter då jag anser att det är det bättre laget. Jag tror inte att vi kommer att få se något jätteövertag för Karlsruher i denna match men ändå tillräckligt för att knipa en knapp seger och Karlsruher 0 spelas med gradering för krysset.