Fortuna Düsseldorf förlorade i senaste matchen och läget är fortsatt kritiskt i botten då man ligger precis på strecket och har inte råd att tappa fler poäng. Ingolstadt gjorde en ny bra insats i senaste matchen och tog tre nya viktiga poäng, man kan helt klart plocka poäng i denna match också, frågan är bara hur många.

Match: Fortuna Düsseldorf – FC Ingolstadt 04
Spel: Ingolstadt 0
Odds: 2.20 @ Bet365
Insats: 4/10 units
Spelstopp: 28/3 18:30

Fortuna Düsseldorf förlorade som förväntat i senaste matchen, dock hade man nog inte förväntat sig att förlora så stort som man gjorde, 4-1 borta mot Fürth. Laget har inte direkt några lysande resultat bakom sig och ligger riktigt taskigt till i tabellen på en 14:e plats precis på strecket. Hur det ska gå till kan man fråga sig men Fortuna Düsseldorf behöver vända på denna stek och börja plocka poäng för att säkra upp neråt. 1-2-2 på dom fem senaste och hemma denna säsong har man 5-3-5 med 13/18 i mål vilket inte glädjer många. Frågetecken finns på Latka, saknas gör Bomheuer, Bellinghausen, Balogun och Lambertz.

Ingolstadt-hofmann

Ingolstadt tog en fin seger mot Bochum 3-0 hemma i senaste matchen och fick lite distans ner till streckstriden men behöver ändå mer poäng för att vara på den säkra sidan, man ligger inför denna match på 11:e platsen i tabellen. Laget har spelat helt okej på bortaplan sedan omstarten och har inte förlorat en ena gång sedan dess, 5-6-3 med 13/13 i mål. 1-3-1 på dom fem senaste där enda förlusten kom hemma mot FSV Frankfurt. Man har inte nya skador eller avstängningar att rapportera om och det enda negativa är att försvarsduon Metzelder och Matip saknas fortfarande.

Inget av lagen har råd att tappa några poäng så motivationen lär vara på topp i båda lägren i denna match. Fortuna har inte direkt imponerat och laget har inte riktigt varit vad man varit denna säsong. Ingolstadt har gått från klarhet till klarhet i dom senaste matcherna och detta lag får vi se upp med helt klart, man har nu ett flertal bra insatser i ryggen som stärker hela laget trots att man saknar nyckelspelare i försvaret. Jag tror faktiskt att Ingolstadt kan fortsätta på det inslagna spåret och plocka med sig poäng även i denna match, dock osäker på hur många poäng då Fortuna kan vakna till i vilken match som helst. Ingolstadt 0 betalar helt klart godkänt och testas i denna match.