Lagen möttes för lite över en vecka sedan och då vann Hereford med 1-0 hemma, vi kan lugnt räkna med ett helt annat scenario i denna match.

Match: Forest Green – Hereford
Spel: Forest Green
Odds: 1.75 @ Bet-At-Home
Insats: 6/10 units
Spelstopp: 9/1 20:30

Forest är inte särskilt nöjda över sin situation i tabellen vilket är en 15 plats. Mycket av detta hänger ihop med Forests dåliga bortaform, blyga 2-2-9 borta denna säsong kommer man inte långt på då poängen man tar hemma inte räcker till när man spelar så dåligt borta. Hemma denna säsong har det varit som ett helt annat lag, med fina 8-1-2 är man näst bästa hemmalag på den nedre halvan av tabellen.

Hereford som ligger två placeringar bakom Forest är också ett typiskt hemmalag och det är också hemma man tar dom flesta poängen. Borta har man varit svaga denna säsong och man har även har svårt att hålla tätt på bortaplan och man släpper in en del mål. 2-3-7 borta denna säsong totalt.

matchdags

Med tanke på Forest Greens hemmaform tillskillnad från Herefords bortaform bör Forest ha ett skapligt övertag i denna match. Forest har också en hel del kraft framåt i laget, Norwood och Kelly för att nämna några och Hereford har svårt att hålla tätt på resande fot vilket garanterat kommer att märkas i denna match.

Forest Green ska ta detta och man är vid sina sinnes fulla bruk idag och laget är också ute efter revansch efter att man förlorade senaste matchen borta mot just Hereford med 1-0. Hereford bör få det svårt att stå emot i 90 minuter på New Lawn.