InternacionalDen 25 juli 2013 kommer São Paulo att möta International på hemmaplan, och vi tror att International kommer att gå segrande ur den striden.

En av de spelsajter som erbjuder odds på matchen är Pinnacle, där du i skrivande stund kan satsa på vinst för International till oddset 3,13.

Det är alltså fotbollsligan Campeonato Brasileiro Série A Brasileirão Petrobras 2013) det rör sig om, och São Paulo befinner sig för närvarande precis ovanför relegeringsstrecket, trots att de lyckades få in några segrar tidigt under säsongen. International ligger å andra sidan på fjärde plats just nu, och bara en poäng från förstaplatsen.

São Paulo vann sina första två hemmamatcher under säsongen, men sedan dess har det blivit sju matcher utan en enda seger (fem förluster och två oavgjort). Fyra av förlusterna skedde på hemmaplan, så att São Paulo spelar hemma på torsdag är definitivt inte någon garant för att de kommer att lyckas besegra International.

International har vunnit fyra av åtta matcher, och av de fyra de inte vann slutade tre oavgjort. Nämnas bör också att två av de tre oavgjorda matcherna var mot lag som befinner sig på topp-5 just nu. International har lyckats göra minst ett mål i samtliga åtta matcher, och deras snitt ligger på 2,13 mål per match.

Hur tror du att det kommer att gå? Gå vidare till Pinnacle för att göra ditt vad.

Pinnacle är en spelsajt som varit igång ända sedan år 1998 och som blivit berömd för att inte sänka satsningsgränserna för framgångsrika bettare som vinner mycket pengar. De är också kända för att genomgående erbjuda riktigt bra odds, istället för att ha välkomstkampanjer, bonuserbjudanden och andra jippon.