Här kommer det ett enormt värdespel, Fognini är en riktigt bra grus spelare och om han har humöret på sin sida och viljan då är han en otroligt svår spelare för alla att möta. Murray spelar på grus, det är hans absolut sämsta underlag, dessutom hemmaplan för Fognini.

  • Matchen : Fognini – Murray
  • Liga : Davis Cup
  • Speltips : Fognini att vinna matchen
  • Odds : 2.90 @ Pinnacle Sports
  • Units : 2/5
  • Spelstopp : 11.30

Fabio Fognini ifrån Italien spelar idag på hemmaplan inför dom galna fotbolls fansen i Neapel. Han kommer bäras fram av publikens jubel vilket kommer ge han ett enormt självförtroende, vilket han redan har, speciellt på gruset. Hans första match emot Ward gjorde han som han brukar göra när han möter en klart sämre spelare, går in och är grinig och på allmänt dåligt humör och sedan vinner enkelt. Fognini har 11-2 på gruset i år och en titel samt en final förlust. Han är en otroligt bra grus spelare och om han presterar då lär Murray få det väldigt tufft.

 

Andy Murray ifrån Storbrittanien är inte en grus spelare, han försöker hålla sig borta ifrån gruset så mycket som det går. Han har spelat en grus match  i år och det var emot Andreas Seppi just här i Davis cup, där vann han i raka set men det ska man inte på allt för stort allvar för Seppi är totalt formlös och är Italiens svaga kort. Murray har legat däckad av ett magvirus och ändå spelat två matcher på två dagar vilket kan ta ut sin rätt under en fem setare emot Fognini som är så otroligt bollsäker på gruset.

Det här kommer helt klart bli dagens bästa match och värdet ligger på Fognini, det är såpass bra odds på han för han inte har imponerat hittills i Davis Cup men tror inte han tog den matchen på fullaste allvar. Nu gäller det dock, han måste vinna för att ge Seppi en chans att bärga hem lag matchen.

Lycka till!

/Lidde