Oddset är högt och måste testas. Häng med.

Flamengo – Fluminense
Mitt tips: 2
Insats: 6/10
Odds: 2.60 5Dimes
Spelstopp: 2011-10-09 21:00

Flamengo har en lång period bakom sig med förlorade matcher men har nu fått lite vind i seglen och har två raka vinster. Trots att man spelat mindre bra en tid ligger man fortfarande på den övre halvan av tabellen. Laget har 2-2-1 på dom fem senaste och 6-4-3 hemma. Till ikväll saknar man Ronaldinho vilket får ses som ett klart minus för laget.

Fluminense har gått bra senaste tiden och är obesegrade på dom tre senaste, totalt har man 3-1-1 på dom fem senaste och det syns att laget har självförtroende. I senaste matchen avfärdade man Santos med 3-2 hemma. Man ligger som sina motståndare på den övre halvan av tabellen och kan mycket väl avancera mer i tabellen. Till ikväll saknar man Digao som är avstängd samt Fred, Fred får räknas som ett litet minus.

Flamengo är på gång men har ett tag kvar innan man nått full kapacitet, dessutom saknar man Ronaldinho som är ett betydligt större minus för laget än vad Fred är för Fluminense. Fluminense är starkare och klart bättre för dagen och man bör fixa detta trots bortaplan. Uddamålsvinst och tvåan spelas.

Lycka till.