Inget av lagen har imponerat senaste tiden och båda börjar bli desperata efter fullpoängare. Frågan är vem som går segrande ur matchen. Häng med.

Flamengo – Atlético Mineiro
Mitt tips: X
Insats: 5/10
Odds: 3.40 Bet365
Spelstopp: 2011-06-25 23:30

Flamengo fortsätter att ha det svårt att vinna och antalet oavgjorda matcher fortsätter att växa. 1-4-0 på dom fem senaste och det enda positiva är att man är fortsatt obesegrade. Största problemen har man i anfallet samtidigt som försvaret stämmer bra för laget. I tabellen ligger man på en åttonde plats.

Atlético Mineiro har heller inte imponerat och efter två fina vinster har man ett par dåliga resultat med sig till denna match. 2-2-1 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på en femte plats.

Inget av lagen gör inte allt för mycket mål för dagen och släpper heller inte allt för mycket bakåt. På förhand känns detta som en målsnål match med delad pott. Sett till tidigare möten har man blandat målrika matcher med målsnåla och historiken skvallrar inte om något speciell trend. Båda lagen har också dragit på sig ett antal oavgjorda matcher senaste tiden och bästa spelet i denna match är oavgjort vilket också åker med på kupongen.

Lycka till.