Jag tar ställning här. Fiorentina bör prioritera cupen då det är enda chansen till spel i Europa kommande säsong.


Fiorentina – Reggina
Mitt tips: HT/FT - 1/1
Odds: 2.30 @ Bwin
Insats: 6/10
Spelstopp: 20.45

Blir en kort rek p.g.a. tidsbrist.

Den här matchen borde Fiorentina öppna i högt tempo och leda från start till slut. Fiorentinas enda chans till spel ute i Europa kommande säsong är om man vinner cupen. Man har inlett ligaspelet uselt och därmed är chanserna till Europa spel den vägen kört.

Fiorentinas tränare har sagt att den här matchen är av högsta prioritet och därmed väntas en stark startelva få spela. Motståndarna Reggina har som mål att ta sig upp i Serie A igen och man har nu fjärde platsen i Serie B, 4 poäng efter serietvåan. Den här matchen är absolut inte av högsta prioritet för Reggina som måste ge allt för att ta sig upp i Serie A. Det blir alldeles för hårt matchande om man ska satsa fullt ut på cupen och då kan ligaspelet bli lidande.

Reggina är dessutom inget vidare starkt bortalag utan men lever för det mesta på spelet på hemmaplan. Nu möter man tufft motstånd i ett starkt Serie A lag och då ska segerchanserna vara mycket små. Fiorentina är dessutom starka på hemmaplan och det gör det här spelet ännu säkrare. Ska vi säga att Fiorentina gör 1-0 i början av matchen och sedan bevakar man resultatet till seger?