Fiorentina går riktigt starkt för dagen men har tunga skador i offensiven, därför har man tagit in ett par nya ansikten och ett av dem tror jag starkt på. Oddset på hemmaseger betalar för lågt så jag kliver in på ett målskyttespel istället, häng på!

Fiorentina – Genoa
Spel: Matri gör mål i matchen
Odds: 2.25 @ Bet365
Insats: 4/10
Spelstopp: 20.45 

Fiorentina går fortsatt väldigt starkt och har nu 8 raka utan förlust varav 7 av dessa har slutat med seger. Man är oerhört disciplinerade i defensiven samtidigt som offensiv gör vad som krävs. Man har blytunga skador på anfallarna Gomez och skyttekungen Rossi. Därför värvade man in duktige Matri och han levererade direkt för sin nya klubb då han gjorde 2 mål i debuten mot Catania i förra omgången. Räkna med höjt självförtroende hos honom och han lär göra en bra match här också. Jag tycket oddset 2.25 på att han gör mål i matchen är klart spelvärt med tanke på hur involverad han var i lagets offensiv i senaste matchen. Nu spelar inför sin hemmapublik som lär hylla honom och då höjer han sig säkerligen ytterligare någon nivå. Han kommer få ett par målchanser i matchen och han lär ta vara på minst en av dem!

hi-res-Preview_crop_north

Genoa är inget extra utan man agerar väldigt ojämnt i matcherna. Nu ställs man mot ett ruskigt hemmastarkt Fiorentina och det är aldrig enkelt. Man släpper ofta in mål på bortaplan och senast borta mot Roma släppte man in 4 mål bakåt och jag är inte främmande för liknande siffror här. Fiorentina är riktigt bra och har 7 raka hemmasegrar och värt att nämna är att man gör väldigt mycket mål! Det kommer vara spel mot ett mål större delen av matchen och det talar för mitt spel här då duktige Matri visade senast vad han går för!