Här har vi ett starkt Fiorentina så återigen vann senast efter att ha förlorat 2 raka innan dess. Och hemma mot ett Frosinone som är väldigt dåliga på bortaplan ska det bara vara seger med rätt bekväma siffror. Frosinone som saknar ordinarie spelare och som har en ganska medioker spelartrupp måste man ju säga. Nä vet inte vad som ska kunna rädda Frosinone från att inte torska här och troligen så leder Fiorentina redan i halvtid och kan sedan enkelt spela hem matchen i andra halvlek.

  • Fiorentina – Frosinone
  • Spel: 1/1 – Halvtid/Fulltid
  • Odds: 1.81 @ Unibet
  • Insats: 6,5/10 Units
  • Spelstopp: 12.30

Fiorentina hade 2 förluster, mot Napoli och Roma som blev aningen för svårt, men sen tog man en bekväm seger med 0-2 borta mot Verona och man visade vart skåpet ska stå och man tar med sig ett bra självförtroende till denna match. Både mot Napoli och Roma mötte man lag med finfina offensiva kvalitéer vilket inte passade Fiorentina alls. Nu möter man ett Frosinone som har en ganska dålig trupp får man ju säga. Och till råga på det så lär man inte ta så värst många poäng på bortaplan och när Fiorentina dessutom är starka på sin hemmaplan känns denna match avgjord på förhand. Ja så är det nog och här tror jag man kommer gå ut och försöka döda matchen från start.

Man har backen Davide Astori skadad och även ytterspringaren Jakub Blaszczykowski båda är avbräck men samtidigt har man bättre spelare att ersätta med än vad Frosinone har i startelvan. Så jag har inga oroligheter där inte.

fiorentina     Frosinone_Calcio_logo

 

Frosinone har ett ganska medelmåttigt lag och man lär med all säkerhet åka ut Serie A denna säsong. Och på bortaplan lär det inte bli många poäng, framförallt inte mot några topplag som Fiorentina är. Här kommer man bli tillbakatryckta per omgående och har svårt att se hur man ska kunna stå emot ett offensivt skicklig lag som Fiorentina. Och normalt sett borde ju Fiorentina leda i halvtid ganska bekvämt för att sen fortsätta ånga på i andra halvlek. För ja det är klasskillnad här helt klart.

Man har dessutom en avstängning i form av ordinarie mittfältaren Danilo Soddimo som fick rött kort senast. Ett avbräck såklart i ett lag där kvalitén är svag och inte så bred alls.

————————————————————————————————————————————————————–

Fiorentina är bra på hemmaplan. Man kommer sätta press direkt på Frosinone och man kommer skerligen få en hel del chanser att göra mål och gör man bara 1 mål så tror jag man kommer ha ledningen när andra halvlek ska starta. Frosinone har inte truppen, man är dessutom inte bra på bortaplan och man har en viktig mittfältare avstängd. Och man lär bli rejält tillbakatryckta första 45 min. Jag spelar Fiorentina Halvtid/Fulltid, vi får oddset 1.81 på Unibet till skillnad från 1.61 som bet365 bjuder på. Insatsen är lite över medel. Jobba!

/ L’orso