En hel del matcher i VM-kvalet ikväll och det spanska landslaget beger sig till Helsingfors för att ta sig an Finland i en riktigt tuff bortamatch. Jag tycker mig hittat ett väldigt intressant spel här till fint odds. Ta rygg!

  • Match: Finland – Spanien
  • Spel: Flest mål i andra halvlek
  • Odds: 2,25 @ expekt
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 20:30

Finland ligger på en tredjeplats i gruppen och det är väl inte särskilt troligt att man kommer nå avancemang då man har Spanien och Frankrike före sig i tabellen, men man har visat att man kan spela riktigt bra fotboll och man kommer nog ställa till det en del för topplagen i de återstående matcherna. Senast mot spanjorerna stod man för en praktskräll då man plockade med sig en poäng hem till Finland och även fast det inte var speciellt rättvist så var det ett fint försvarsjobb och en snabb spelvändning som banade väg för den poängen. Jag tror Finland kommer spela väldigt avvaktande idag och i första hand se till att ligga rätt i försvarsspelet, annars vet man att detta är kört redan efter en halvtimme mot Spanien. Givetvis tar det på krafterna att jaga boll och i sådana fall lär detta visa sig först i andra halvlek hos hemmaspelarna som borde vara nog tränade för att jaga vilt i 45 min.

Spain

Spanien har inte imponerat överdrivet mycket i det här VM-kvalet och det gäller att man nu tar sig samman och besegrar Finland, för en poäng bakom ligger Frankrike som är redo att hugga på varje misstag spanjorerna gör. Spanska landslaget spelar så otroligt likt Barcelona och när man stöter på ett hårt försvarande lag så får man stora problem om utdelningen uteblir, det finns liksom ingen plan b som man kan ta fram. Det är inget snack om att man kommer vara det spelförande laget även idag och i slutändan så tror jag att man kommer mala ner finnarna, men räkna med att man får jobba för det. På bortagräs i VM-kvalet är man obesegrade hittills och har en målskillnad på 6-0 efter matcher mot , Georgien (1-0), Vitryssland (4-0) och Frankrike (1-0). Både mot Georgien och Frankrike gjorde man segermålet i andra halvlek och jag tror på ett liknande scenario idag.

Ingen Busquets eller Martinez hos bortalaget.


Spanien har sällan någon större brådska framåt när man är på resande fot och man kommer nog passa runt bollen en hel del i första halvlek för att hitta spelet och trötta ut motståndet. Jag tror det blir lite större ytor i andra halvlek då Finland trots allt måste trycka på för seger och Spanien likaså. Tycker expekt är generösa med det här oddset och insatsen blir strax under medel på detta spel.

Testar även ett spel på halvtid/fulltid där jag spelar x/1 till fina 4,20 hos expekt- 1/10 units.

/e@sy