Atlético Paranaense bör inte ha mycket att hämta ikväll, frågan är om Figueirense klarar av uppgiften. Häng med.

Figueirense – Atlético Paranaense
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 1.85 Betsafe
Spelstopp: 2011-06-19 21:00

Figueirense har öppnat bra denna säsong och har efter fyra omgångar 2-1-1, i senaste matchen fick man nöja sig med 1-1 borta mot Vasco da Gama. Den positiva inledningen på säsongen har man sitt försvar att tacka för som visat sig vara riktigt effektivt hittills. Framåt gör man inte så mycket och har bara gjort fyra mål hittills men ändå tillräckligt för att vinna ett par matcher. I tabellen ligger man på en sjätte plats.

Atlético Paranaense har inte inlett lika positivt och man är ineffektiva båda i försvar och anfall något man visat gång på gång hittills. 0-1-3 efter fyra omgångar och i tabellen ligger man tvåa från slutet. Man kommer förmodligen att ha det fortsatt svårt ett tag innan man får ordning på sitt spel.

Inget av lagen har några större problem att rapportera om.

Med sitt effektiva försvar bör inte Figueirense släppa till något åt Atlético Paranaense, man är inte allt för giftiga i anfallet men tillräckligt ändå för att kunna få Atlético Paranaense på fall och förmodligen vinna med uddamålet. Atlético Paranaense ska inte ha mycket att hämta i denna match och man får nog tyvärr tillföra ytterligare en förlust i protokollet ikväll. Ettan är given på kupongen och testas.

Lycka till.