Andra omgången av Masters turneringen i Rom startar och David Ferrer tar sig an Fernando Verdasco i ett Spanskt derby! David Ferrer är en av världens absolut bästa grus spelare, utan tvekan. Han är en av dom som har störst säkerhet i spelet och nu har han även utvecklat sitt spel för att kunna plocka ännu mer poäng på dom snabbare underlagen och det har bara gjort han gott på gruset. Fernando Verdasco drog till med årets skräll då han slog ut Rafael Nadal i Madrids Masters turnering.

  • Matchen: Ferrer – Verdasco
  • Liga: ATP Masters Rom
  • Speltips: Ferrer att vinna med 2-0 i set
  • Odds: 1.72 @ bwin
  • Units: 5/10
  • Spelstipp: 11.00

 

David Ferrer från Spanien är en av världens absolut bästa grus spelare, absolut top 4 i världen. Han har en enorm säkerhet i sina slag det har han alltid haft. Nu dock när han har kommit på att han inte kan komma top 4 i världen genom att bara ta poäng på grus har han tränat mycket på sina aggressivitet och nu har hans forehand och sin serve utvecklats något enormt och hans forehand är ett gigantiskt vapen just nu där han kan slå ut alla. Han är en spelare som ger allt mot alla spelare han möter, han vill vinna varje boll nästan till varje pris.

David Ferrer alltid lika fokuserad

Fernando Verdasco från Spanien gjorde årets skräll förra veckan då han slog ut Rafael Nadal efter en galen match. Jag vill inte ta nånting ifrån Verdasco men han vann på grund av att Nadal var dålig, det var inget annat. Verdasco iallafall en vänsterhänt spelare med en forehand som är rätt bra men sen brister det ganska mycket, går det emot han så får han det tufft och han brukar få det tufft emot spelare som är säkra i spelet vilket Ferrer är.

Den senaste matchen som spelades emellan dessa slutade 6-1 6-2 till Ferrer och nu är Ferrer i bättre form än då samtidigt som Verdasco är lite sämre. Tror dock inte på lika stora siffror men han ska vinna i 2 raka.

Lycka till!

/Lidde