Kei har verkligen bevisat att han håller toppnivå när det gäller. Han har spelat riktigt bra på samtliga underlag och är obesegrad inomhus med 10-0. Han spelar sin bästa tennis för tillfället och morgondagens motstånd ska han inte ha några jätteproblem med.

  • Sport: Tennis
  • Liga: ATP Basel
  • Match: Ferrer – Nishikori
  • Spel: Nishikori att vinna matchen.
  • Odds: 1,79 @ Pinnacle
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 20:30

Ferrer har endast två förluster i år och båda är emot Murray, annars har han gjort det han ska göra alla dagar i veckan. Med andra ord så har han inte fått några speciellt tuffa lottningar och när han väl kommit till det stadiet att han möte finalister så har han inte mycket att sätta emot. Ferrer’s kross mot Verdasco är inget som man bör vara speciellt orolig över. Hans landsman var otroligt usel och få moment i spelet som stämde och Ferrer var inte jättebra där utan han gjorde det man förväntade sig mot så pass dåligt motstånd.

Imorgon blir det betydligt tuffare och han måste höja sig många snäpp för att kunna ta vinsten ifrån Kei. Inbördes så har japanen fyra vinster av sju möjliga och är obesegrad i år.

Sjunde rankade, Kei Nishikori har som sagt fått fram det mesta utav sista spel i år. Han har hunnit med tio matcher hittills och har inte haft några problem att vinna alla matcher. Spelet har fungerat som han tänkt sig och självförtroendet är på topp. Nu har det inte varit speciellt mycket inomhusspel från hans sida den sista tiden, och att gå direkt in i Paris och ta två övertygande segrar är bra gjort. Senast var det Tsonga som fick bekänna färg och det blev en total kross i första med 6-1 favör till Kei, för att sedan stänga matchen i det tredje med ett break.

Här har vi både klass och motivation som slår en relativt oprövad Ferrer, 1,79 är priset vi får och det är taget alla dagar i veckan!

Häng med på livetugg, Twitter@Haegge1