David Ferrer ifrån Spanien kom in till Franska Öppna med en tveksam form samtidigt som Monaco fick avbryta sin turnering pga skada, däremot så anser jag att Ferrer såg mycket starkare ut än Monaco i första omgången.

  • Matchen : Ferrer – Monaco
  • Liga : ATP Franska Öppna
  • Speltips : Ferrer -1.5 set
  • Odds : 1.61 @ Unibet
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 16.00

David Ferrer ifrån Spanien är en otroligt bra spelare på grus som underlag, han är en duracell kanin som kan springa hur mycket hur länge som helst och det känns som han aldrig blir trött. Ferrer öppnade Franska Öppna med dunder och brak då han körde över Donskoy då han endast släppte 3 games i hela matchen. David är en otrolig bollare och tvingar sina motspelare till misstag och som Monaco såg ut i första matchen så kommer det att passa utmärkt.

Juan Monaco ifrån Argentina kom in till Franska Öppna med bra form, vinst i Houstons ATP turnering (dock väldigt svagt motstånd) och sedan en kvartsfinal som han dock fick ge upp på förhand då han var skadad. Som man kan förstå så kan ju inte uppladdningen till Franska Öppna ha varit perfekt och det syntes i första matchen emot Istomin som han normalt sett ska köra över på gruset men fick kämpa oerhört mycket. Monaco vart breakad 4 gånger i denna matchen och om inte Istomin hade chokat i andra set så tror jag inte att Monaco hade varit i andra omgången.

Ferrer ska kunna nöta ner en Monaco som inte är helt fit och jag tror att han kommer att vinna relativt enkelt, antingen med 3-0 eller 3-1 i set.

Lycka till!

/Lidde