Snabbt speltips pga tidsbrist.

Davis Cup startade idag och Spanien gör entre på gruset i Castellon. Detta gruset är otroligt söligt för att göra det så passande som det bara går för Spaniens spelare som är Ferrer, Almagro, Marc Lopez (dubbelspelare) och Marcel Granollers (dubbelspelare för tillfället). Österrike kommer med det starkaste laget dom har och det är inte starkt alls, Melzer som inte har någon form, Haider Maurer som inte är ”bra” och sedan dubbelparet Marach/Peya som är helt okej. Ferrer i riktigt bra form då han pressade Djokovic mot Haider Maurer som kommer bli förnedrad i denna matchen.

  • Matchen: Ferrer vs Haider-Maurer
  • Speltips: Under 25.5 games i matchen
  • Liga: Davis Cup
  • Odds: 1.75 @ bet365
  • Units: 8/10
  • Spelstopp: 15.00

 

David Ferrer kommer in för att vinna sin match, stort dessutom. Det ska han bara göra. David Ferrer är en av dom bättre i världen på detta underlaget och sedan när spanjorerna har valt ett av dom söligare grusen kommer det bli riktigt bra för Ferrer som kommer att få nöta på i duellerna som han vill och låta Haider-Maurer göra misstagen. Ferrer har bra form då han var nära att vinna över Djokovic i en riktigt bra match då det var galet jämnt hela matchen med bra bollar. Ferrer är en spelare som alltid ger allt och det kommer vi få se idag, han kommer att vilja vinna stort och det kommer han att göra.

Andreas Haider-Maurer går in idag för Österrike på sitt mardröms underlag mot en av värdlens bästa grusspelare med riktigt dålig form, det är inte mycket som talar för han när han går in idag. Han bröt sin match sist på gruset mot Hajek då han låg under med 6-2,4-1 med en skada så det kan vara något som ligger och tar på han just nu. Men skadad eller inte, han har inte mycket att sätta emot en av världens bästa grus spelare.

Dessa har mötts en gång tidigare, 2011 i Båstad så slutade matchen 6-1,6-1 till David Ferrer och jag tror på liknande siffror i tre set idag då han spelar inför hemma publiken och spelar för sitt land.

Lycka till!

/Lidde