Gårdagen regnade bort vilket gör att vi har extremt många matcher idag. Ferrer har växt desto mer av turneringen som har spelats och Berdych spelar inte alls på topp just nu.

  • Matchen : Ferrer – Berdych
  • Liga : ATP Franska Öppna
  • Speltips : Ferrer att vinna matchen
  • Odds : 1.74 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 11.00

David Ferrer ifrån Spanien har jag rekat tidigare i turneringen vilket gick bra och jag måste fortsätta på den inslagna vägen. Han har bara blivit bättre och bättre ju längre turneringen har gått och dagens matchup tror jag passar honom väldigt bra. David är en spelare som älskar långa bolldueller där han försöker tvinga motståndarna till att göra misstag och trötta ut dom. Ferrer har endast tappat ett set i turneringen och det var emot Monaco där det såg sisådär ut men han redde ut det till slut och vann med 3-1 i set.

Tomas Berdych ifrån Tjeckien kommer till turneringen med en rent utsagt kass form, han förlorade emot Goffin 6-0,6-0 och dom ska dessutom ha spelat en ”träningsmatch” på detta underlaget där han också vart fullständigt mosad. Tomas har haft en relativt lätt lottning fram till denna matchen men ändå haft problem, tappat set emot Jaziri och emot Cuevas så kunde han ha förlorat om Cuevas hade haft lite flyt. Tomas gör enormt mycket misstag för tillfället och på detta underlaget emot Ferrer så kommer det att straffa sig, speciellt om Ferrer fortsätter att höja sig.

Jag anser att Ferrer är rätt stor favorit i denna matchen och om inte Tomas höjer sig enormt mycket så kan jag verkligen inte se han plocka hem denna matchen.

Lycka till!

/Lidde