Nu släpper vi allt annat som inte har med AO att göra i tre veckor, äntligen! Bellucci är väldigt underskattad här, Ferrer är såklart den favorit han ska vara men jag tycker att vi får en lina som är bra och det ska vi dra nytta av!

  • Sport: Tennis
  • Liga: ATP Australien Open
  • Match: Ferrer – Bellucci 
  • Spel: Över 28.5
  • Odds: 1.72 @ Pinnacle
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 04:00

Bellucci spelar inte många matcher på hardcourt. Däremot så har han gjort det riktigt bra de få gångerna han är med. Han har spelet för att hänga med Ferrer, det är sällan han åker på en jätteplump utan gör mestadels bra matcher. I Auckland så förlorade han med 6-3 7-6 mot Vesely, inget konstigt i det utan tyckte mer att det var en bra nivå på matchen. Att spela till sig ett tiebreak mot Vesely som har en riktigt bra form är inget som är dåligt och visar oss bara den spelmässiga kompetens i Bellucci.

Kollar vi på förra årets resultat i AO så tog han sig till andra rundan där han förlorade mot Tsonga i tre raka. Dock var resultatet 7-6, 6-4,6-4. Efter detta så plockade han set och fixade tiebreak i samma match mot Stan i US Open senare på säsongen, han trivs helt enkelt i grand slams!

Ferrer känner vi alla till vid det här laget och han ett enormt driv i sitt spel. Började året med en titel dock var det i Chennai och inget bra motstånd, Berdych och möjligtvis Karlovic var dem enda som skulle kunna sätta stopp för honom. Annars så såg det delvis lite knackigt ut och han fick inte utdelning på sitt spel som han brukade och lite lätta misstag gjorde att han tappade set mot De Bakker inledningsvis.

Linan täcktes även förra året mot Gonzalez i första matchen efter vinst 6-3 6-4 6-4, det kommer bli betydligt tuffare än så i år.

Över 28.5 till 1.76 är taget!