Mardrömsmotstånd för både Almagro och Berdych. Statistiken talar för sig och dessa två matcher ska det till ett mirakel om favoriterna går bet.

  • Matcher: Ferrer – Almagro & Djokovic – Berdych
  • Turnering: Australien Open
  • Speltips: Ferrer -1,5 set & Djokovic vinnare (dubbel)
  • Odds: 1,68 @ Unibet
  • Insats: 4/5 units
  • Spelstopp: 22/1, 03:00

Almagro ryser när han hör Ferrers namn och 12-1 i matcher är verkligen imponerande. Det tråkiga för Almagro är att Ferrer efter sin efterlängtade Master nu har tagit ännu ett steg. Ferrer är ett fysiskt praktexemplar och kan springa hur långt som helst. Han vet precis vad som krävs mot Almagro och jag tror Nicolas har slut på idéer. Ibland tar Almagro något set här och där men att han skulle ta två idag ser jag som orimligt. Det ska dock sägas att efter en slö inledning så har Almagro spelat upp sig och servandet har varit grymt. Nu är det nog tack och hej för inte släpper en alltid lika jämn Ferrer detta?

Det ser inte mycket bättre ut för Berdych som när han tittar på inbördes siffrorna kan skåda 11-1. Djokovic levde farligt mot Wawrinka men i sann Djokoanda redda han ut det även denna gång. Jag tror nästan bara han mår bra av en så hård matchning. Berdych har varit väldigt vass och inte släppt ett set här i Australien Open. Men precis som för Almagro passar han helt enkelt inte mot motståndet.

Jag väljer att spela en dubbel här där jag provar Ferrer -1,5 set (1,40). Kan inte se att Almagro tar fler set än max ett. Djoko är jag mer rädd för då han kan släppa set för att sedan jobba sig tillbaka in i matchen. Jag väljer därmed att spela Djoko rak (1,20).