19:00 ikväll tar Spanioren Fernando Verdasco emot kroaten Marin Cilic. Jag rekommenderar er att redan nu börjar ladda med kolhydrater för jag tror detta blir en nagelbitare.

  • Match: Fernando Verdasco – Marin Cilic
  • Liga: ATP Valencia
  • Spel: Över 21,5 game
  • Odds: 1,57 Pinnacle
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 19:00

Fernando Verdasco leder inbördes möten med 5-3 och ser ut att vara i fin form. I sina fyra senaste matcher har han piskat runt motståndarna med sin fina forehand och vunnit i två raka mot Soeda, Monaco och Robredo. I sin senaste match mot Cilic räckte detta dock inte utan kroaten drog det längsta strået i en jämn match Spanioren mycket väl kunde ha vunnit. Nu är Madridsonen åter i Spanien och jag tror att han kommer sälja sig dyrt ikväll.

Marin Cilic har verkligen tagit ett steg till i sin tenniskarriär i år. Den hårt servande kroaten gör sällan en dålig match längre och det är bara att titta på hans senaste matcher för att bli imponerad. Han åker in princip endast på en nit mot den absoluta toppen och även där stretar han emot bra. Första matchen här i Valencia startade han svagt mot Klizan och förlorade första set med 1-6 men visade sedan vad skåpet skulle stå och vände med siffrorna 6-0 6-3 på typiskt Cilic vis.

Spelarna har själva sagt att hard court underlaget är av långsammare sorten och detta bör endast vara positivt för överspelet. 5-3  fördel Verdasco men med en Cilic i toppklass så ska detta kunna bli en lång och spännande tillställning.

Deras fyra senaste matcher har slutat följande:

Marin Cilic Fernando Verdasco 4-6 6-1 6-4

Fernando Verdasco Marin Cilic 3-6 6-2 6-3

Fernando Verdasco Marin Cilic 6-4 7-6(3)

Marin Cilic Fernando Verdasco 3-6 6-3 6-4