Europa League där Fenerbache vann det första mötet med 0-1 i Tjeckien och har givetvis en stor fördel inför det här mötet. Plzen måste framåt och man måste göra mål för att ha chans att gå vidare. Jag har saken klar för mig här, häng på!

Fenerbache – Viktoria Plzen
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.95 @ Nordicbet
Insats: 8/10
Spelstopp: 21.05

Fenerbache har givetvis ett gyllene läge att ta sig vidare här då man har med sig 1-0 från förra mötet och därmed ett bortamål. Det innebär att Viktoria Plzen måste framåt och det är bära eller brista som gäller för laget som måste göra mål för att ens ha chans att gå vidare. Man gjorde en stark insats i förra mötet men förlorade ändå, mest p.g.a. ineffektiviteten hos laget. Jag både tror och hoppas det lossnar för laget här och att vi får se den offensiva styrka som laget faktiskt har och som man har visat när man slog ut Napoli och som man visat hemma i Tjeckien. Matchen spelas inför tomma läktare så Fenerbache får inte det stöd man vanligtvis har på sin hemmaplan!

Fenerbache har som sagt ett bra resultat med sig men jag har väldigt svårt att se att laget kommer försöka spela 0-0 här och lägga sig på försvar genom hela matchen. Man har en bra offensiv när det väl funkar och laget har gjort 11 mål framåt på de 4 senaste matcherna hemma i Turkiet. Faktum är att man gjort mål i 7 raka matcher nu och jag har väldigt svårt att se att laget inte gör mål även ikväll… Man har i mina ögon inte imponerat i defensiven den senaste tiden och nu ställs man mot ett motstånd som kommer köra med full fart igenom matchen och då kan det bli svårt att spika igen bakåt. Fenerbache vann sin match i helgen hemma med 4-1 och kommer med fullt självförtroende till den här matchen!


Moussa Sow gör minst 1 mål för Fenerbache ikväll!

Motståndarna Plzen måste som sagt göra mål för att ens ha en chans att gå vidare här och jag tror man lyckas. Det kommer vara full fart framåt när man får chansen och har man bara lite tur så gör man minst 1 mål här.  Viktoria Plzen vann sin match i helgen på bortaplan med 2-0 så även dom kommer med fullt självförtroende hit plus att man är riktigt revanschsugna efter förlusten förra veckan i första mötet…