Roger Federer går idag in i smurf turneringen i Madrid för att möta en av världens bästa servare, Milos Raonic. Alla säger att på detta blåa gruset så studsar inte bollen lika mycket och att det är mycket svårt att bryta varandra. Federer som troligtvis kommer att vinna denna matchen kommer iallafall att få kämpa otroligt hårt för att vinna den.

  • Matchen: Federer – Raonic
  • Liga: ATP Madrid
  • Speltips: Tiebreak i matchen
  • Odds: 1.80 @ bet365
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 20.30

Roger Federer, världens bästa tennisspelare igenom tiderna enligt mig kommer idag få jobba för att ta sig till tredje omgången i smurf turneringen. Roger har en riktigt bra serve då han knappt blir bryten (när han spelar ”seriöst”) och får väldigt många poäng via den. Han har även en forehand som är utöver det vanliga, otroligt flak och hård och det kommer passa på detta gruset. Det enda som inte talar för honom är att han inte har varit och spelat på detta gruset tidigare och det kommer ta tid för han att bli van och därför tror jag att han kommer spela otroligt seriöst i början av matchen för att se till att han vinner och går vidare.

Milos Raonic med en av världens bästa serve är otroligt svår bruten. Han gör ess otroligt ofta på sin första serve och gör han inte det så får han väldigt lätta poäng via sin första serve. Han spelar med ett otroligt tryck i spelet med sin forehand som är galet bra, han har förbättrar sitt fotarbete också som kommer hjälpa honom till top 10 i världen så han inte tappar mycket poäng på gruset.

Jag tycker att detta spelet är bra då båda spelarna är svårbrutna och jag tror vi kommer få se en tuff match.

Lycka till!

/Lidde