Australian Opens semifinaler börjar inatt och det här kan nog bli turneringens bästa match. Ett prestige möte utan dess like emellan dom två största rivalerna som finns i tennisen just nu, Federer och Nadal och jag tycker jag har en klar vinnare i den här matchen!

  • Speltips – Federer att vinna matchen
  • Liga – Australian Open
  • Odds – 1.72
  • Units – 6/10
  • Spelstopp – 09.30

Australian Opens hittills hetaste match och kommer nog bli turneringens match. Federer och Nadal möts i ett otroligt prestige möte!

Nadal som är världens bästa på grus, förlorar knappt någon match där. Han spelar inte alls på samma sätt på hardcourt på grus, eller han försöker men det blir inte lika stor utdelning på sin topspin. Han har inte heller sett så bra ut i början av året, men ibland blixtrar han till. Dock om man ska vinna en semifinal mot Federer i bra form så räcker det inte med att blixtra till ibland, då måste man spela på topp hela tiden och det gör han inte, han är inte i den formen nu för att kunna göra det. Han var riktigt riktigt trött efter maraton matchen mot Berdych då han fick slita, rejält!

Federer är i form, riktigt bra form. Han har krossat alla spelare han har mött och mot Del Potro som är en riktigt bra hardcourt spelare så visade han att han är att räkna med i den här turneringen. Han spelade riktigt bra, hans backhand som brukar vara hans svagare sida var stabil och slog många vinnare med den. Sedan hans forehand är ju som vanligt överlägsen, världens bästa forehand utan tvekan!

Jag kan inte tänka mig en annan utgång än att Nadal kommer mest ligga på defensiven i den här matchen och sedan få försöka kontra på Federers slag, då Nadal inte är i någon stor form så tror jag inte han klarar av att göra det mot Roger. Vågar mig inte på några mer units på det är semifinal i en Grand Slam.

Lycka till!

/Lidde