Federer är tillbaka i gammal slag och krossar alla som står på andra sidan, idag möter han Fish och vi har ett bra spel på g!

  • Speltips – Federer -3.5 games
  • Odds – 1.60 @ Ladbrokes
  • Units – 8/10
  • Spelstopp – 15.00

Federer möter Fish i sista omgången i gruppspelet i London, Federer är redan klar för semifinal och Fish är redan utslagen. Federer vill dock vinna för att behålla segersviten och för att komma etta och få lättare motstånd i semifinalen.

Federer har spelat som han gjorde då han var bäst, han spelar med ett enormt tryck med sin forehand som nog är världens bästa forehand, tidigare i år har han gjort mycket misstag med den men det är som att det försvann i Paris förra veckan, sen dess har han fått tillbaka självförtroendet och sätter nästan varje slag. Han spelade emot Nadal förra matchen, den slutade 6-3,6-0, säger väll det mesta om hans form just nu. Federer’s serve har stämt bra nu också och han är svår bruten.

Fish då, ja han kan man inte säga så mycket om förutom att han har varit skadad, kommer tillbaka och ska spela den här turneringen och gör det inte bra, han förlorade med 7-6,6-1 mot Tsonga som inte är den starkaste i sjävla spelet utan brukar spela jämna matcher. Fish serve har inte alls stämt och kommer den fortsätta vara kass mot världens bästa igenom tiderna kommer han bli bruten massvis med gånger. Fish har gjort sjukt mycket misstag också.

Lycka till!

/Lidde