Zurich har gått bra på slutet och i den här matchen finns ett givet spel! häng på!

FC Zürich – Grasshoppers
Mitt tips: FC Zürich -1 (Asian handicap)
Odds: 2.15 @ Bet365
Insats: 6/10
Spelstopp: 16.00

Zurich går som tåget i ligan och man jagar serieledarna Basel. Man har 7 poäng upp med 10 omgångar kvar att spela så än finns chansen till serieseger! Men då måste man vinna matcher som denna när man ställs mot bottenlag. Zurich har som sagt toppform för dagen och man har vunnit 6 av de 8 senaste matcherna man spelat. Förlusterna har kommit mot serieledarna Basel på bortaplan och serietrean Young Boys på bortaplan så det är förlåtligt. Nu väntar betydligt enklare motstånd och då bör man vinna igen. På hemmaplan stortrivs man och resultatraden skrivs till 7-5-1. Formen är på topp även på hemmaplan där man har 4 raka övertygande segrar och mycket fina 12-1 i målskillnad på dessa matcher.

Motståndarna Grasshoppers imponerar knappast för dagen. Man kryssade senast mot bottenkollegan och före det hade man 2 raka förluster så formen är inge bra för laget. Man har resultatraden 1-1-5 på de 7 senaste bortamatcherna och av dessa 7 har man gått mållösa från 5 stycken vilket är riktigt uselt. Man har tre raka matcher utan att ha gjort mål på bortaplan och nu ställs man mot ett av seriens bästa lag. Jag har väldigt svårt och se hur Grasshoppers ska ta med sig någon poäng härifrån…
Zurich dessutom en helt förkrossande bra statistik mot Grasshoppers på sin hemmaplan. Man är uppe i 11 raka segrar mot dem nu och det mesta talar för att man inkasserar sin tolfte raka seger här!