Volendam är under isen och man har blandat lite väl mycket denna säsong, bra insatser som sedan följts upp av en längre period av sämre insatser. Jong PSV är raka motsatsen och fortsätter att spela bra, man är nu obesegrade på dom fem senaste och det ska mycket till för att man ska tappa något här ikväll. Oddset är lite för högt och måste testas.

Match: FC Volendam – Jong PSV
Spel: Jong PSV
Odds: 3.50 @ Bet365
Insats: 3/10 units
Spelstopp: 21/3 20:00

Volendam har väldigt blandande insatser denna säsong och med så mixade resultat kan man inte annat förvänta sig en 12:e plats i tabellen. Man har under dom senaste omgångarna även har problem mot sämre lag i tabellen och laget är väldigt svåra att tyda just nu. 0-2-3 på dom fem senaste och hemma denna säsong har man spelat 4-4-8 med 21/30 i mål. Man är totalt det tredje sämsta laget i ligan när det kommer till insläppta mål denna säsong vilket talar sitt tydliga språk. Man har inga problem i laget som stör varken med skador eller avstängningar och det blir förmodligen inga större förändringar jämfört med det laget som spelade senaste matchen.

PSV har många målskyttar, Boljevic är en av dom

PSV har många målskyttar, Boljevic är en av dom

Jong PSV har gång på gång denna säsong visat att man har en riktig kämparglöd i laget. Man låg under med 0-2 i senaste matchen hemma mot Willem II och vände det till 2-2 på dom sista sju minuterna inklusive stopptid. Man är också i och med att man vände matchen till ett oavgjort resultat fortsatt obesegrade på dom fem senaste med 3-2-0. I tabellen ligger man på en 6:e plats och uppåt är det jämt så utrymme för vidare avancemang i tabellen finns det helt klart. På resande fot denna säsong har laget fått ihop 5-4-6 med 22/24 i mål. Jong PSV störs heller inte av några avstängningar eller skador och förväntas mönstra samma elva som i senaste matchen.

Senaste mötet lagen emellan vann Jong PSV med 3-0 hemma. I denna match spelar det ingen större roll om Jong PSV spelar hemma eller borta med tanke på hur usel dagsform Volendam har för dagen och speciellt med tanke på hur ostabilt man spelat hemma denna säsong. Jong PSV har sannerligen vind i seglen och den vinden ser inte ut att ta slut än, man har inte den bästa bortaraden denna säsong men i dom senaste bortamatcherna har det mesta stämt och man kommer från två bortavinster bland dom fem senaste. Volendam som också förlorat mot sämre motstånd senaste tiden lär ha mycket att sätta emot här mot ett effektivt Jong PSV och tvåan spelas alla dagar i veckan till det höga oddset med låg insats.