Intressant match i Bundesliga 2 och vinnaren är given. Häng med.

FC St.Pauli – MSV Duisburg
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 1.90 Ladbrokes
Spelstopp: 2011-08-22 20:15

St.Pauli har gått från klarhet till klarhet och man är också obesegrade på dom fyra senaste med 3-1-0. Laget har sett riktigt stabila ut trots att man inte ännu stött på topplagen ser det lovande ut. I senaste matchen vann man borta mot Bochum med 2-1.

Hemmalaget har frågetecken på följande, Schenk, Kalla, Hennings och Takyi. Saknas gör Zambrano, Volz, Filipovic, Naki och Ebbers.

Duisburg har inte haft det lätt och endast tagit två poäng på dom fyra första matcherna. I senaste matchen lyckades man spela 0-0 hemma mot Rostock vilket får ses som positivt. Laget har svårt att sätta sina chanser och visst det saknas en del framåt i laget också vilket förklarar en del. Man ligger nu under strecket och ser ut att få det fortsatt svårt.

Duisburg har frågetecken på Grlic, Baljak och Kastrati.

Det är en viss skillnad på lagen både styrkemässigt och formmässigt. Trots att St.Pauli saknar en del spelare bör man ha god chans till tre nya poäng idag, man har visat att man är stabila och framförallt hemma är man svårslagna. Ettan känns stabil och åker med på kupongen.

Lycka till.