Köpenhamn borde vinna det här tämligen enkelt!

FC Köpenhamn – Nordsjaelland
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 2.05 @ Bet365
Insats: 8/10
Spelstopp: 16.00

Köpenhamns anfallspar Cesar Santin och N’Doye ligger etta och två i Danmarks skytteliga och jag tror utan bekymmer dessa två herrar på egen hand kan fixa det här spelet då de ställs mot en svag defensiv!

Köpenhamn dominerar enormt i den danska ligan där man är obesegrade 16 omgångar. På dessa 16 matcher har man vunnit 13 stycken och spelat oavgjort i 3 matcher bara. Målskillnaden skrivs till ofattbara 42-13 och som ni förstår så snittar man nästan 3 mål per match och när man idag ställs mot Nordsjaelland som knappt gör 1 mål per match så måste segerchanserna vara mycket goda!

På hemmaplan har Köpenhamn 7-2-0 som resultatrad och 23-5 i målskillnad så det lär knappast bli en enkel match för Nordsjaelland. Notera även att Köpenhamn briljerar på hemmaplan i Champions League där man har 2 segrar och 1 oavgjord match bakom sig. Segrarna är tagna mot Rosenborg och Rubin Kazan och nyligen spelade man 1-1 hemma mot självaste Barcelona, då förstår ni nog vilken hemmastyrka laget har. Formen är dessutom på topp då man har 5 raka hemmasegrar bakom sig där man endast släppt in mål i 1 av dessa medan man gjort hela 15 mål framåt. Det här borde bli en enkel match för Köpenhamn.

 

Nordsjaellands bortaspel har inte heller imponerat då de har 2-1-5 som resultatrad och usla 4-12 i målskillnad. Man har förlorat 3 av de 4 senaste matcherna på bortaplan mot lag som Lyngby, Ålborg och Silkeborg. Nu möter man ett lag av en helt annan kaliber och jag har mycket svårt att se hur Nordsjaelland ska störa Köpenhamn här.

Köpenhamn får klara sig utan Peter Larsson men får i gengäld tillbaka Delaney här.Nordsjaelland saknar dessutom sin kanske bäste spelare i lagkaptenen Nicolai Stokholm som dessutom leder den interna skytteligan med ynka 3 mål. Stort minus för Nordsjaelland!