Första matchen sedan uppehållet och båda lagen kommer från bra insatser i ligan innan uppehållet men också från sina respektive träningsmatcher under upphållet. Köln får ses med god chans till tre poäng, men ett helt annat spel lockar mig i denna match.

Match: FC Köln – SC Paderborn 07
Spel: Över 2.5
Odds: 1.70 @ Bet365
Insats: 5/10 units
Spelstopp: 9/2 13:30

Köln toppar tabellen och har gjort det bra denna säsong, man har fyra poäng till godo på närmast jagande lag Greuther Fürth inför denna match och då har man spelat en match mindre plus att Fürth förlorade sin match idag så vid vinst har man chans att dryga ut ledningen ytterligare. Hemma denna säsong har man levt upp till förväntningarna och levererat 5-3-1 och 16/4 i mål. Innan uppehållet hade man tre raka segrar i ligan och förhoppningarna är att ta den fjärde i denna match. Senast man spelade i ligan var strax innan jul och det är bara att hoppas att laget behållt formen. Förutom långtidsskadade Sascha Bigalke och Koray Kacinoglu kan man mönstra bästa tänkbara elva till denna match.

fcföln

Paderborn som också kommer från tre raka vinster innan uppehållet siktar nu på sin fjärde raka, något som förväntas bli svårt då man vunnit mot lagen i botten, förutom mot Kaiserslautern som ligger i toppen, en match som Paderborn vann med 1-0 borta. I tabellen ligger man på en 8:e plats, endast sex poäng ner till strecket så mycket kan hända då det är jämt hela vägen ner. Borta denna säsong har man blandande resultat, 4-2-4 och 22/23 i mål, man är ett av lagen som gör mest mål på bortaplan i ligan. Tränaren har förlängt med laget fram till 2016 vilket får ses som positivt, Jens Wemmer och Diego Demme är tillbaka efter skada, Marvin Balakorz och Suleyman Koc har lånats in för att stärka anfallet under säsongen som är kvar. Saknas i denna match gör Daniel Bruckner och Thomas Bertels som är ordinarie annars.

Båda lagen hade bra form innan uppehållet och båda lagen har också gjort bra ifrån sig i sina respektive träningsmatcher mot bra motstånd under uppehållet. Köln som har en fin chans att dryga ut ledningen i toppen nu när Fürth förlorade poäng idag är en chans man måste gå för i denna match. Paderborn kommer från en fin period dom också med tre raka segrar men jag tror inte man kan lägga allt för stor vikt vid det då laget faktiskt vunnit mot sämre motstånd förutom i en match där man får räkna in turen. Paderborn gör en hel del mål i sina bortamatcher och det är inte otroligt att det blir en hel del mål från båda lagens sidor i denna match också, tidigare möten har varit målrika. Funderade först på att spela handikapp på hemmalaget men tror mer på över 2.5, 2-1 är ett resultat som inte skulle förvåna mig.