Tidigt spelstopp! Köln ligger precis under den åtråvärda kvalplatsen för att kvala upp till Bundesliga. Här ställs man jumbon Regensburg som är ruskigt usla för dagen. Jag tror stenhårt på en hemmaseger!


FC Köln – Regensburg

Spel: Handicap (0-1) 1
Odds: 2.11 @ Pinnacle
Insats: 6/10
Spelstopp: 12.30

Köln ligger fyra i serien och har 1 poäng upp till Kaiserslautern som ligger trea och innehar kvalplatsen till Bundesliga. Man har 12 poäng upp till direktplatserna men det känns något svårt att tro att man kommer kommer ikapp dem. Jag tror det står mellan Köln och Kaiserslautern om kvalplatsen och ska man nå den måste man bara kunna slå jumbon i serien som är usla!

Köln har sett ruskigt starka ut efter uppehållet då man har 5 segrar och 2 oavgjorda på de 7 matcher man spelat efter uppehållet vid nyår! På hemmaplan har man sett väldigt starka ut den senaste tiden och det har Paderborn (9:a i serien) och Union Berlin (5:a i serien) fått erfara då de åkt på stryk med 3-0 och 2-0 i Kölns två senaste hemmamatcher. Köln är oerhört tunga att möta och man har bara 1 förlust på sin hemmaplan på lagets 13 hemmamatcher den här säsongen. Jag tror knappast Regensburg kommer ha någon chans här!

Regensburg är nykomlingar men ligger sist i serien och det mesta talar för att laget kommer åka ur serien. Formen är genomusel då man har 1 enda seger på lagets 18 senaste matcher!! Utav de 17 övriga matcherna har 11 slutat med förlust för laget som har väldiga bekymmer i laget för dagen. Man lyckades få 1-1 hemma mot bottenkollegan Aue senast men innan det hade man två raka förluster mot mittenlaget St. Pauli och bottenkollegan Sandhausen… På bortaplan har man knappast haft det enkelt heller och resultatraden 2-2-8 talar sitt tydliga språk!


Kölns bäste målskytt Anthony Ujah visar toppform
för dagen med 4 mål på lagets 2 senaste matcher!

Köln har inga skador eller avstängningar att oroa sig över.
Regensburg får klara sig utan trion Laurito, Kotzke och short som alla är skadade.  

När lagen möttes på Regensburgs hemmaplan stod Köln för en riktigt märklig insats då man hamnade i underläge med 2-0, men lyckades till slut vända till seger med 3-2 på matchens sista 7 minutrar så Regensburg lär vara revanschsugna samtidigt som Köln vill göra en bättre match här! Om Köln ska ha något med kvalplatsen att göra så krävs det seger i den här matchen. Man möter ett lag som har stora bekymmer för dagen och som är i desperat jakt på poäng. Det är visserligen aldrig enkelt att möta ett sådant lag men Regensburg kapacitet är kraftigt begränsad och Köln ska vinna det här utan några problem!