Kaiserslautern har haft det lite jobbigt och har nu tre raka förluster i ligan, möter i denna match ett Sandhausen som dras med lite skador och som inte riktigt har formen inne. Man har dessutom haft det svårt framåt denna säsong och detta är ett kanon tillfälle för Kaiserslautern att plocka första vinsten på ett tag.

Match: FC Kaiserslautern – SV Sandhausen
Spel: Kaiserslautern -1
Odds: 1.70 @ Bet365
Insats: 5/10 units
Spelstopp: 7/3 18:30

Kaiserslautern som jagar uppflyttning har haft det lite motigt senaste tiden och har nu samlat på sig tre raka förluster i ligan. 1-0 borta mot Erzgebirge borta följdes upp av 1-2 hemma mot Aalen och i senaste matchen blev det 1-0 borta mot Cottbus, 2-0-3 på dom fem senaste alltså. Man ligger på en 7:e plats och är i dagsläget 5 poäng efter Paderborn som har tredje platsen i tabellen och 6 poäng efter Fürth som ligger på andra plats. En av dom senaste förlusterna har kommit hemma och det är också hemma man gjort bäst ifrån sig denna säsong med 6-2-3 och 22/12 i mål. Inget större nyheter i laget, Steven Zellner och Florian Riedl är fortsatt skadade.

kaiserslautern

Sandhausen har flera chanser att avgöra i senaste matchen mot 1860 München med fick bara 0-0. Man var det det dominerande laget under stora delar av matchen men fick det aldrig att stämma framåt och man har heller inte gjort allt för många mål denna säsong. 2-1-2 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på en 9:e plats, man har inte så mycket att hämta uppåt i tabellen utan får fokusera på att inte hamna längre ner då det är jämt mellan platserna 9-15 i tabellen. Borta denna säsong har man spelat 3-2-6 och 7/11 i mål vilket vittnar om att man inte är det bästa bortalaget i ligan direkt. Tim Kister skadade sig inför matchen senast och saknas fortfarande, Mendler som är inlånad skadade sig också och blir borta resten av säsongen. Radoslav Zabavnik och Florian Hubner är fortsatt avstängda.

Kaiserslautern har inte haft det allt för lätt senaste tiden och får i denna match ett bra tillfälle att börja vinna igen, motståndet man möter är inte det häftigaste och som nämnts har Sandhausen svårt att göra mål och är inte allt för giftiga framåt. Jag tror att man blir ett nummer för lätt för Kaiserslautern idag och tre poäng är att vänta för Kaiserslautern i denna match, jag tror faktiskt att detta kan bli något av en islossning för Kaiserslautern och spelar -1 med insatsen tillbaka vid vinst med 1 mål. Kaiserslautern ska alltså vinna med två mål.