Bundesliga 2 så som alla andra ligor är på väg mot sitt slut och ett flertal viktiga matcher ska spelas. Idag får vi se serieledande Ingolstadt ta emot Leipzig som kommer på besök. Vid seger är man klara vinnare och klara uppflyttning medan Leipzig inte har någonting alls att spela för. Just p.g.a. sådana här anledningar är dessa omgångar otroligt spelvärda och jag hittar ett vackert spel hos Ingolstadt. Häng med!

  • Match: FC Ingolstadt – RB Leipzig
  • Spel: FC Ingolstadt över 1,5 mål
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 15:30

Börjar vi med Leipzig så finns det inte så mycket att orda om. Man har gjort en godkänd säsong med hela 47 inspelade poäng och sjätteplatsen man för tillfället ligger på, räcker inte till någonting. Med två omgångar kvar kan man inte göra något och man får helt enkelt förbereda sig för ännu en säsong i Bundesliga 2. Även formen är inte på topp då man radat upp två raka förluster mot Sandhausen med 0-4 samt St.Pauli med 1-0. Idag möter man serieledarna och att man släpper två mål låter mycket troligt!

Ingolstadt har nog överraskat hela tyska fotbollsvärlden då man gjort en helt fantastisk säsong. Man ligger etta med fyra poäng ner till tvåan, och med två omgångar kvar skulle en seger fastställa allt. Formen har dock försämrats lite på sistone och senast förlorade man mot Bochum med 3-1. Innan det hade man två oavgjorda resultat följt av fyra raka vinster. Kapaciteten finns där och vid ett sådant här tillfälle på hemmaplan så lär man plocka fram det. Mot uppflyttning!

Serieledande Ingolstadt är klara favoriter idag och jag väljer att plocka en lina på över 1,5 mål. Att dem gör två mål på hemmaplan låter enligt mig mycket bra. En uppflyttning som man bara drömt om finns stor möjlighet till, och det finns inget som talar emot. Insatsen får ligga på medel!