Intressant match i Bundesliga 2 där Ingolstadt kommer från en helt okej insats och visade åter igen att man kan spela försvarsspel, tyvärr fortsätter det att gå trögt för anfallet. Paderborn har i denna match en riktigt bra chans att plocka lite viktiga poäng för att hålla undan i tabellen och jag tror man lyckas, men väljer att gardera.

Match: FC Ingolstadt 04 – SC Paderborn 07
Spel: Paderborn 0
Odds: 2.00 @ Bet365
Insats: 3/10 units
Spelstopp: 11/4 18:30

Ingolstadt spelade 0-0 hemma mot Fürth i senaste matchen, ett helt okej resultat för Ingolstadt då man trots allt mötte ett starkt lag. Detta var den 3:e 0-0 matchen för Ingolstadt på dom 5 senaste och laget har visat att man har ett bra försvar, bättre hade det ju varit om även anfallet hade vaknat till liv vilket man inte lyckats få igång i dom 2 senaste matcherna. 1-3-1 på dom 5 senaste och hemma denna säsong har man ett av ligans sämsta hemmaresultat, 4-2-8 med 15/17 i mål. I tabellen återfinns man på en 13:e plats 2 poäng tillgodo ner till strecket. Frågetecken finns på Danilo inför denna match, borta är Metzelder, Matip och Gunesch.

SC Paderborn 07 - FC Ingolstadt 04-2013

Paderborn som ligger 3:a i tabellen på 49 poäng, 3 poäng tillgodo ner till St. Pauli som jagar på 4:e platsen och nu gäller det att hålla undran om man ska med upp till Bundesliga nästa säsong. Paderborn tappade nämligen viktiga poäng i senaste matchen när man föll hemma mot Düsseldorf med 1-2, det såg ut som att Paderborn skulle få med sig iallafall en poäng med föll mot slutet och det hela slutade med förlust. 3-1-1 på dom 5 senaste och borta denna säsong har man spelat 6-4-5 med 29/31 i mål, inte den stabilaste raden men man gör ändå bra ifrån sig i sina bortamatcher. Borta i denna match är Wemmer och Hartherz.

Detta får ses som ett riktigt bra tillfälle för Paderborn att hitta tillbaka och plocka viktiga poäng och hålla undan från St. Pauli i tabellen. Man är stabila i sina insatser och man hade helt enkelt en dålig dag i senaste matchen. Ingolstadt är i stort poängbehov för att hålla undan i botten och visst har man fortfarande chansen till det, men det får man nog ta tag i kommande matcher, någon vinst kommer nog inte vara aktuell här högst ett oavgjort. Paderborn bör vinna matchen men Ingolstadt är tighta i försvaret och ett oavgjort resultat är inte omöjligt, jag spelar Paderborn 0 med pengarna tillbaka vid oavgjort, men jag tror att man vinner matchen med uddamålet.